ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Oliva

Naturlig och prisvärd hudvård

/

I samarbete med Oliva.

Som ni vet så är jag sedan ganska lång tid tillbaka ambassadör för Oliva och deras hudvårdsprodukter. Jag är så himla glad för det eftersom jag tidigare var en sån där som trodde att bra hudvård var tvungen att kosta en miljon. Ni vet, om det inte är dyrt så kan det nog inte funka… Men sen jag började använda Oliva så vet jag att det inte är så. Det är så himla coolt att man kan köpa superbra, ekologisk hudvård för en så pass liten peng. Hoppas ni har koll på Olivas sortiment? De har massa olika bra produkter (allt från fotkräm till badolja till dag- och nattcreme till deo osv osv) och allt hittar ni på apoteket. Hur enkelt som helst! 
Olivolja har används i hudvårdande syfte sen urminnes tider och både olivoljan och olivbladsextraktet i Olivas produkter är organiskt odlade. Oliva-serien är utvecklad och producerad av ett stort företag (CCS) men långvarig erfarenhet av att producera både läkemedel och kosmetisk hudvård. Det känns tryggt tycker jag, man vet att allt går rätt till och att allting kvalitetskollas enligt alla regelverk både en och två gånger. Dessutom är produkterna 100% VEGAN, dvs innehåller inga ingredienser med animaliskt ursprung.
På bilden ovan: en av mina favoritprodukter. För en som för 10 år sen var en Eight Hour Creme-knarkare är Olivas Intensive Skincare Balm rena drömmen (den luktar dessutom GOTT, till skillnad från Eight Hour..). Ligger alltid i min handväska och används till allt från torra läppar, spruckna nagelband och även som läppglans.

CCS som står bakom Oliva producerar också Bamse-produkterna för barn som finns på apoteket.

Jag älskar att Oliva är så prisvärt att ALLA har råd att välja naturligt, ekologiskt och hållbart. Och jag älskar tanken på att bra hudvård inte behöver ruinera en. För samma pris som man lägger på EN svindyr hokuspokus-kräm så får man hela Oliva-serien! Och vem tror ens längre på allt som mirakelkrämerna utlovar? Min hud har varit hur bra som helst sen jag i höstas gjorde Oliva till en del av mina dagliga rutiner. Apoteket, kompisar! Svårare än så är det inte att få tag på Oliva. Läs gärna mer på www.olivaskincare.se eller följ @olivaskincare på Instagram. Håll också utkik efter två nyheter i sortimentet nu i maj! 

Ambassadör för Oliva.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00