ANNONS

Söndag!

Tjoho, ser att jag har missat en massa elaka kommentarer när jag har varit upptagen med livet utanför bloggvärlden.. Skönt ändå att man har vettiga saker att göra till skillnad från den person som från samma IP-nummer har suttit och skrivit elaka saker under olika namn… Vill bara göra klart en gång för alla att jag inte tillåter personpåhopp och elaka kommentarer. Jag raderar allt. Vill inte ha den typen av negativ energi i mina forum. Så känner ni ett starkt behov av att skriva av er dynga så får ni göra det nån annanstans. Nu var det iofs bara EN bitter stackars själ som kallade sig Anna/Kicki/Linna/Frida/Camilla, så jag är inte så orolig för er kära följare. Min uppfattning är att ni är kloka och vettiga individer. Nog om det.

Våren är här! Vilket härligt väder vi har haft de senaste dagarna! Känner att det är hög tid att ta tag i odlingslådorna och verandan och trädgården överhuvudtaget. Har dock de ogrönaste fingrar som nånsin har skådats, så alla tips mottages tacksamt. Vad ska man ha i sina odlingslådor? Vad måste man göra med träd och rabatter? Och vet någon bra insposidor för inredning av verandor etc?

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00