ANNONS

Almenäs april vecka 2

Jag har nu i drygt 2 veckor tränat alla dagar utom en, ätit mycket hälsosammare än vanligt och inte ätit socker (dvs godis, fikabröd etc). När jag då ska stämma av resultatet genom att ställa mig på vågen har det hänt exakt….INGENTING.  Jag har gått ner NOLL. De 0,3 kilon jag tappade första veckan har jag gått upp igen. Jag fattar faktiskt ingenting. Mycket frustrerande. Och orättvist tycker jag ändå. När man verkligen går in för det och gör en ansträngning. Vi snackar ju heller inte orealistiska mål här, jag vill ju bara väga samma som innan graviditeten. Har 6 kg kvar så nog finns det att ta av.

Positivt då, träningen går mycket bra. Är inne i en fas då jag springer mycket på löparbana och tränar mycket i utegymmet. Min träning måste ju alltid i första hand drivas av vad jag tycker är kul och just nu är det det här som roar mig. Det och basketen förstås. Igår var jag på min andra träning efter skadeuppehållet och det var sjukt svettigt och jobbigt. Och kul! Visst har jag mycket basket i kroppen fortfarande och spelsinnet förlorar man aldrig, men det är frustrerande att ha så dålig skärpa i avsluten. Missar typ 9/10 riktigt bra lägen. Intressant är att jag märker att vinnarskallen direkt väcks till liv när det handlar om basket (något jag varit riktigt bra på). Det räcker inte bara att ha kul, jag vill vara bäst också

Vi har nu fått spelschemat för Basketfestivalen den 10-13/5, men jag vet inte om jag törs lägga ut det. Det är risk för en och annan airball om man säger så.. Haha. För er som har missat så har vi alltså dragit ihop ett gäng damer som gått Sanda basketgymnasium som nu alltså gör comeback i Basketfestivalen. Det är ju många år sen de flesta av oss slutade och i princip alla är över 40 så det kan ju bli en riktigt pinsam historia om vi har otur, haha. Men erkänn att det äe lite modigt ändå? Ni vet vad jag alltid säger i podden. Man ska inte låta sig begränsas. Aldrig. Om man är över 40 och ändå vill vara med i en basketcup så går det hur bra som helst!

28
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00