ANNONS

Helgen

/

Vilken härlig helg vi hade! Som jag har berättat så spelade Jack handbollscup (Irsta Blixten) i Västerås och Patrik och jag bestämde oss för att åka dit och kolla. Vi var dessutom sugna på att testa relativt nya Steam Hotel. Jag är ju något av en hotellnörd, älskar att bo på coola, fina hotell. Vi hade lite flax också, det var egentligen fullt men de hade fått en avbokning precis när vi ringde. Så det blev en helg full av handboll med Hammarbys P05, god mat, riktigt coola miljöer på hotellet och till och med lite shopping på ett köpcenter i Västerås. Killarna tog sig till A-slutspel, men där tog det tyvärr stopp mot Linköping. Bjussar på några bilder från en härlig helg!

Vårt mysiga rum med magisk utsikt.

 

Alltid trevligt med en liten överraskning på rummet när man kommer

 

Våning 18 med rooftop bar och asiatiska restaurangen Locavore har en inredning och look helt i min smak. Så fint med sammetssoffor och massa gröna växter och blommigt och pasteller. Mumma.

 

Tror vi hann testa nästan hela menyn på de två dagar vi åt på Locavore på hotellet Otroligt trevlig personal dessutom.

 

Lobby-baren. Cool stil!

 

Trött bebis som bara vill sova på pappas mage..

Alltså dessa underbara soffor! Kan man få ta med en pastellig hem tack?

 

Sam. Hur gullig?!?

Familjen hejar på Hammarby P05. Sam har givetvis på sig Bajen-bodyn.

 

Lite shopping. Inte till mig dock, vi är på Patriks favoritaffär Volt där jag tvingade på honom massa pastelliga tröjor (japp har snöat in på pasteller). Själv känner jag mig inte så lite tuff i min nya jacka från Line of Oslo. Hehe.

 

Att vakna till den här utsikten..

Vår favoriträtt på menyn. Den sotade avocadon. Jag är besatt.

Fler pastelliga soffor i lobby-baren…

Undras vilken utsikt Patrik gillade bäst?

 

Vi ville spela shuffleboard eller biljard, men det var upptaget så det blev två parti schavk istället. Vem som vann? Äh det behöver vi väl inte prata om.. Tyvärr hann vi inte testa spa:t pga massa handboll och bebis, men det får bli nästa gång!

 

RP Linköping blev för tuffa för killarna som var rätt så deppiga efter förlusten.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00