ANNONS

Almenäs april, vecka 1

/

Mitt tålamod är ju inte min främsta tillgång om man säger så.. Attans vad frustrerad jag blir när jag inte ser resultat på en gång. Första veckan av mitt april-projekt har gått och inte mycket har hänt. Jag fick till 4 löppass (varav två var intervaller och två vanliga löprundor) samt 2 styrketräningspass. Ett mindre än planerat alltså.

Yogasuget har varit lite mindre de senaste veckorna så då har jag prioriterat annat. Blev lite mätt och nöjd när jag klarade av att stå på huvudet och det skulle jag ha passat mig för. Igår när jag skulle göra om det så hittade jag inte alls balansen.. Mycket irriterande. Måste alltså fortsätta öva lite varje dag. Vad gäller resultaten då, jo jag kände på en av löprundorna att jag hade fått upp mitt grundtempo lite, men på rundan efter var jag långsammare igen så vette fan om det bara var tillfälligt eller en faktisk förbättring.

På kroppen har jag inte märkt någon skillnad alls. Byxorna sitter fortfarande lika tight och jag är inte närmare att komma i mina vanliga kläder. Vågen visar endast -0,3 kg. Dvs inget. Har å andra sidan inte skött maten prickfritt. Har visserligen inte ätit godis och sötsaker, men vi har ju druckit lite vin och ätit på restaurang. Frustrerad kastar jag mig in i vecka 2 som jag igår rivstartade med 6 km löpning och ett styrketräningspass i utegymmet. Ikväll blir det basket för första gången sen jag skadade foten i november. Känner mig lite nervös, hoppas verkligen verkligen foten håller. Slår jag upp det igen så blir jag helt knäckt.

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00