ANNONS

Asså livet ❤️

Ja jäklar vad bra det är just nu, livet! Det är knappt så man vågar säga det högt, men jag kan garantera er att jag tänker på det varje dag och försöker att verkligen njuta. Jag är på en otroligt harmonisk plats just nu. Känner mig lugn och trygg och inte rastlös och orolig i själen som jag har varit i hela mitt liv. Vi trivs så himla bra i vårt nya hus och livet är helt enkelt kul just nu. Lagom med jobb, stor möjlighet att vara engagerad i barnen och deras aktiviteter, mycket kärlek och den bästa livskamraten man kan ha.

Lite extra glad är jag idag för att vi precis har bokat en resa till Los Angeles i sommar. Ni vet att jag alltid längtar dit, till stränderna i Santa Monica och Venice. Drömmar ska man fortsätta ha livet ut och min dröm är att en gång äga ett hus vid stranden där. En dag kanske, vem vet.

Ska också bli superkul att åka och kolla på Jack som spelar cup i Västerås i helgen. Ska äntligen prova The Steam Hotel som alla pratar så gott om, det har jag varit sugen på länge. Återkommer med rapport därifrån!

Det här är som ni förstår inte en bild från Västerås (haha) utan från Santa Monica.

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00