ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Polarn O. Pyret

Har sett på moln från båda sidor nu

/

I samarbete med Polarn O. Pyret

Jajamen, nog är det ett Håkan-citat i inläggets titel alltid. En av hans bästa låtar ”Båda sidor”(cover på Joni Mitchells ”Both sides”) handlar mycket om just moln. Jag älskar moln, har alltid fascinerats av dem. Jag kan ju inte vara den enda som har drömt om att få hoppa ut ur flygplanet och landa mjukt på molnen, hoppa runt där, ligga där och softa. Som Super-Mario ungefär, haha. Moln är också en fin inredningsdetalj och supergulligt på barnkläder.

Och apropå det: ”selected by mama” är en ny drömmig och molninspirerad (!) bebiskollektion hos Polarn O. Pyret. Som namnet antyder är den utvald av tidningen Mama och Sam har fått testa de här härliga kläderna. Alla plagg är i ekologisk bomull och är väldigt mjuka och bekväma för bebisen. Min favorit i kollektionen är den lilla gulliga kepsen. Sam är så ruskigt söt i hattar och kepsar, man vill bara äta upp honom. 

I kollektionen finns även onesies och små puffiga shorts och gulliga hattar och alla är ljusgrå med de fina puffiga molnen på.

Sams rum är inte klart ännu och vi funderar just nu på hur det ska se ut. Jag har varit lite inne på djungel, men nu blev jag plötsligt sugen på mjuka, bulliga, ulliga moln. Tar gärna emot inspiration från er! 

Alltså han är så gullig att jag dör. Man har ju nästan lust att äta upp den där söta bebisen. Och visst är PoPs molnkollektion fin?!

I samarbete med Polarn O. Pyret

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00