ANNONS

Då är vi igång!

Kul att det är så många som hakar på #almenäsapril! Man blir ju peppad av att höra hur det går för andra tycker jag. Jag har kommit igång bra. I måndags sprang jag 6 km och promenerade ytterligare 4. Dessutom styrketräning på utegymmet. Igår blev det 5 x 400 meter på löparbana plus styrketräning i utegymmet. Har alltså gjort 4 av 6 pass den här veckan redan! Bra utgångsläge och känsla en onsdag ändå. 400-meters intervaller är så sjukt jobbigt. Men suveränt för att bygga kondis och jobba upp ett högre grundtempo i löpningen. Det är också väldigt lätt att mäta framsteg när man springer på löparbana.

Kosten då? Jo det har gått fint. Min kille är helt magisk alltså, han har lagat mycket nyttigare mat nu. Otroligt goda och matiga sallader. Har inte ätit socker (inom rimliga gränser alltså, läser inte innehållsförteckningar på vanlig mat till exempel), det är inte så svårt egentligen. Slentrianäter ofta godis har jag märkt. Däremot så blev det lite skumpa igår när min pappa var på besök. Men som jag har sagt – ingen rör min skumpa! Haha. 

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00