Mellis!

I samarbete med Brämhults

Det känns som om det konstant pågår någon slags utfodring av någon av familjemedlemmarna här hemma. Med en snart-tonåring som tränar fotboll och handboll varje dag och en 8-åring som äter som en häst trots den lilla späda kroppen så måste man trycka in mellanmål mellan måltiderna, annars slutar det inte bra (you’re not you when you’re hungry osv…). Dessutom har jag ju en man som är elitidrottare och då behöver man regelbundet och bra energipåfyll under dagen.

Men man ska ju ha tid att stå och fixa med mellanmål också.. För oftast är ju alla på språng och det ska gå fort. Därför är en bra nyhet att Brämhults smoothies Vitamin och Kraft nu finns i familjeförpackning och för oss är det helt perfekt storlek!

En flaska räcker till exakt 4 stora smoothieglas. Det är så himla smidigt mellanmål för ungarna kan utfodra sig själva och jag vet att de får i sig bra grejer. Fruktdosen för hela dagen, samt c-vitamin, e-vitamin och d-vitamin och fibrer. Brämhults smoothies innehåller heller inget tillsatt socker så man kan med gott samvete servera det till både sig själv och barnen en eller flera gånger om dagen. Jag rekommenderar er att ta en extra titt på ingredienserna när ni köper en flaska Vitamin eller Kraft, ni kommer att gilla läsningen, det kan jag garantera. 

Patrik är lite husligare än jag och han gör ofta bananpannkakor till oss. Det är faktiskt ett riktigt bra tips om man vill komplettera smoothien med något lite matigare. Snabbt och enkelt. Och utan mjöl!

Recept för 4
4 bananer
8 ägg
2 tsk vaniljpulver
2 krm salt
Smör eller olja att steka i
Om man vill kan man variera med lite kanel, kardemumma eller cocos.

Man blandar ihop allt i en smet och steker. Äts med färska bär eller sylt, kesella eller keso. Mums!

Synkroniserat smoothie-drickande, haha.

Annars går det åt en hel del rostbröd här hemma kan jag säga… Antingen som rostat bröd med smör eller som toast med ost, skinka, tomat och senap. Ett toastjärn är ju ingen dum investering. Men jag är glad för att ungarna också är så förtjusta i smoothies så man vet att det inte bara blir vitt bröd som mellanmål. De tycker det känns lite lyxigt att dricka smoothie hemma, nästan som om man är på café, hehe.

Inlägget är ett samarbete med Brämhults.

  1. Jag bara måste fråga dej om bordet/köksön ni sitter vid o äter mellis. Var har ni köpt det? Skitsnyggt.

  2. Hej, vill bara tipsa om en artikel jag läste på Kurera.se om en lite tjej på två år som aldrig sovit en hel natt förrän de provade att lägga henne på en Velloflex magnetkudde…..kanske värt att prova?! Kram från en som aldrig skulle överleva utan sömn. Zzzzzz..

  3. Sen finns dom i småflaskor, perfekta för efter eller före match, träning osv.. Eller om man helt enkelt behöver mer frukt o grönt o är LAT

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..