ANNONS

St. Patriks-dag ☘️

/

…och ja, jag har stavat fel med flit. Vi har bestämt oss för att varje år ha en fest för att fira St. Patriks dag (uttalat på svenska). Varför då, undrar några. Jo för att Patrik heter just det och för att man ska ta alla tillfällen att fira här i livet. Det är dessutom roligare att ha en årlig fest som ingen annan har, istället för till exempel Halloween.

Vi gick verkligen in för det och hade beställt hem massa pynt och hattar och grejer. Patrik lagade irish stew och colcannon och min syster Jenny bakade cupcakes och chokladpudding och kakor. Sen hade vi givetvis köpt hem Guiness (som ingen drack haha), skumpa, vanlig öl och grön bål förstås. Och Irish coffee så klart! Och så körde vi beerpong och champangepong och musikquiz. 

Det blev en riktig pangkväll måste jag säga. Så härliga människor och väldigt kul att ha vår första fest (av många!) i huset. Sam var hemma med oss och han var mycket populär bland gästerna när han var vaken. Dylan var hos sina kusiner Carl och Vera och eftersom syrran och hennes man var här på festen så var vår barnvakt Frida från My Nanny där och passade de större barnen. De älskade så klart Frida, alla barn gör ju det. Där har vi verkligen hittat rätt person. Det är faktiskt värt att lägga lite extra tid på att göra just det. Vi gick ju noga igenom med My Nanny vad vi sökte för person och vilka egenskaper som var viktiga för oss. Nu har inte vi barnflicka varje dag, långt ifrån, men det är kanon att alltid kunna använda samma person när man faktiskt behöver hjälp. Som när båda måste jobba eller man vill göra något tillsammans som par. Eller som igår, ha en fest.

Gamla bilder på Frida, men hon är ingen linslus direkt..

Vi ska definitivt göra om St Patriks-festen nästa år! Sjukt lyckat och väldigt roligt! Här är några fler bilder från galejet..

Min syster Jenny. Hon är sjukt huslig och pysslig. Hjälpte till massor igår. Alla bakverk har hon gjort. 

Min svåger Anders gick från festen med det nya smeknamnet ”jävla Anders”. Han är inte den roligaste att möta i tävlingar om man säger så.. Haha

Finns det hjärterum så finns det stjärterum. Vårt bord är i minsta laget för en 11-personers middag, men det gick ju! Patriks mat var fantastiskt god. 
Sara förevigade så klart det mesta till Instagram. Snygg kosse också, från Sandro.

 

Micke hade lånat blinkande brillor av sin pappa. Älsk på dem!

 

Dagen efter. INTE pigg, men det var det värt.

 

Sam trivdes bra i Tessans famn (och i Kickis, men det fastnade visst inte på bild).

Åsa var grön från topp till tå. Imponerade ändå! Alla hade faktiskt följt klädkoden så de får komma tillbaka nästa år.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00