Fredagsfys före fredagsmys

I samarbete med Oliva

Om ni lyssnar på Träningspodden (som kommer ut just på fredagar) så vet ni att Lovisa och jag ofta pratar om fredagsfys före fredagsmys. Gillar konceptet! Det känns mycket bättre att gå in i helgen och unna sig och ta ut svängarna när man har gjort ett bra träningspass först. Som ni vet sen tidigare så är träning aldrig förknippat med några negativa känslor för mig, det får mig bara att må bra och bli glad. Så det är ju helt klart det bästa sättet att börja helgen på.

Vet inte hur ni har det, men jag har alltid en nästan färdigpackad träningsväska stående i hallen. Däri har jag alltid mitt gymkort, hänglås, hårsnodd, vattenflaska, deodorant, shower oil och bodylotion. Så skönt att slippa packa i och ur saker tycker jag. Helt ärligt så ligger det ofta massa skräp i väskan också, men det får ni inte se på bild haha. Det är iallafall ett bra tips på hur man morgonträningen eller lunchträningen blir av, man ser till att väskan är färdigpackad redan kvällen innan. 

Ni vet ju att jag är ambassadör för Oliva så mina hudvårdsprodukter kommer så klart därifrån. Doftar fräscht och känns så lyxiga. Testa om ni inte har gjort det redan! Finns att köpa på Apoteket och de har massa grejer som passar finfint i träningsväskan. Tex deo, bodylotion och showeroil. Jag gör slut på mitt Oliva-förråd här hemma hela tiden, men de här tre produkterna ligger alltid i min träningsväska. För visst gillar man när allt man använder doftar likadant? Så det inte blir nån slags doftvillervalla i och efter duschen.

Idag körde jag lite Almenäs-intervaller på löpbandet. Vågar inte köra 10 ännu pga foten och vågar inte heller trycka på max. Sen körde jag lite yoga/stretch-övningar. Ibland tar jag faktiskt med mig min egen yogamatta till gymmet. Beror på hur mycket bacillskräck jag har för närvarande, haha. Just nu ganska hög nivå.. Har dessutom börjat känna av pollen redan! Hur sjukt är det?? Mitt i vintern liksom. Någon annan som känner av det?

Nytt avsnitt av Träningspodden idag förresten. Vi pratar om allt möjligt, bland annat att man får ställa upp för en kompis och om att alla tappar följare på instagram och om det egentligen är viktigt.. Vi kommer också in på begreppet influencers. Och George Clooney. Och Anders Pihlblad. Fallemans nya jobb och vad som är en bra tränare egentligen. Ni hör, som vanligt lite smått och gott. In och lyssna! Och hoppas ni fick in eran fredagsfys före ert fredagsmys. 

Ambassadör för Oliva

 1. Jag fick till mitt fredagsfys i fredags, lyssnande på traningspodden. =) Självklart!
  Varit i en olycka som jag sakta återhämtar mig från, det var så skönt att äntligen kunna springa…

 2. Anna skriver:

  Hej jessica.
  Vet inte om nån redan sagt det, men har du kollat upp hyposensibilisering? Dvs vaccinering mot pollenallergi. Jag har precis avslutat min treåriga behandling så det ska bli spännande att se hur våren blir. Många får jättefina resultat och även om man kanske måste medicinera så brukar man känna mycket mindre. En del behöver ingen medicin alls efteråt.
  Jag gick på cityakuten vid Hötorget. Fantastisk personal!

 3. Marika skriver:

  Ja, jag har tänkt att de senaste dagarna varit svårt att andas när jag sprungit…men har inte kopplat det till min pollenallergi… helt sjukt att det ska börja redan nu…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..