ANNONS

Tisdagstugg

/

Oj vad många som har berättat om sina hälsomål! Vad kul att läsa Ni inspirerar mig! Det blir inte lätt för Brämhults att välja 10 vinnare.. Hur som, tycker att alla som uppnår sina hälsomål är vinnare i längden.

När det gäller mina egna hälsomål så kan jag glädjande nog berätta att jag så smått har börjat springa igen. Häromdagen blev det 4 km på en halvtimme (så väldigt långsamt som ni förstår..), men igår sprang jag 4,7 km på samma tid och det är ju det bästa med löpningen – man kan mäta framsteg så lätt och man gör framsteg så fort. Från en runda till en annan nästan. Vågar trycka på lite mer för varje runda, det känns som om foten håller. Får inte heller ont dagen efter och det är ett bra tecken. Igår sprang jag dessutom 10 st trappintervaller. Har hittat en trappa här i Bromma också, men den är inte lika bra som min gamla trappa på Kungsholmen. Snyft. 

När det gäller yogan har jag snöat in på handstående och huvudstående igen.. Om ni följer min instagram så såg ni säkert häromdagen att det inte gick nåt vidare.. Haha. Så där är det när man tränar, oftast går det inte så bra, men plötsligt får man till det och då får man energi att kämpa vidare. Gillar också yoga som innehåller mycket styrka just nu. Jag vill bli stark! 

Är fortfarande helt slut efter helgen, är inte van att vara ute och snurra sen Sam kom. Man orkar ju inte nattsudda när man har en bebis som aldrig sover.. I fredags hade vi OS-afterwork och i lördags var jag på Melodifestivalen med Dylan. Kul med AW! Det var fri tillgång på champagne och det passar ju mig ypperligt. Älskar skumpa! Hade riktigt skoj och dansade som en galning till Håkan Hellström. Lördagen var också jättekul. Dylan och jag hade glitterhatt och boa, precis som sig bör. Tycker Benjamin var fantastisk, vilket fint uppträdande och bra låt. Glad för hans skull! Dylan var mest impad över att jag faktiskt känner både Benjamin och Bianca. Han trodde inte det var sant! Men som sagt, helt slut efter helgens bravader. 

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00