ANNONS

Sömnen!!

/

Ja det var ju det där med den förbaskade sömnen.. Om jag trodde att jag skulle kunna komma hem från Sydkorea och sova ut (efter att ha snittat 4 timmars sömn per natt i 3,5 veckor)så trodde jag fel. Fet-fel. Tok-fel. FEL. Har ju nämligen en bebis hemma som inte har vett att uppskatta det där med sömn… 

Tack för alla tips på hur man ska få bebisar att sova bättre. Rutiner på kvällen har vi redan (Babblarnas vaggvisa ingår till exempel) och faktum är att han sover rätt bra mellan 20-24. Det är sen det ”roliga” börjar. Ungefär när vi ska gå och lägga oss. Eller, det var inte riktigt sant. Har svårt att hålla mig vaken ens till 23 nu för tiden. Att sluta ge mat på natten blir nog svårt, för han är vansinnigt hungrig. Däremot såg jag igår att även framtänderna uppe håller på att titta fram ur tandköttet och det kan säkert vara en av anledningarna till att den senaste veckans nätter har varit värre än vanligt. Vissa nätter känns det som om vi inte har sovit alls. Nåja. Vi kämpar på och hoppas att det blir bättre. Av era kommentarer att döma så är det ju fler som har/har haft likadana stökbarn

Förresten så har Patrik fått ”nytt” jobb. Han har kvar sitt gamla, som spelare i Hammarby, men har nu dessutom skrivit ett 5-års kontrakt som tränare för laget. 5 år är lång tid för en elitidrottare (och för en programledare) så det känns ju superhärlig och tryggt att han har sitt på det torra så lång tid framöver. 

Detta firades förstås med lite skumpa. Fast vi orkade bara med 1,5 glas var,  haha. Kan verkligen rekommendera den här champagnen som jag inte hade testat innan, Diebolt-Vallois Prestige. Otroligt god!

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00