ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Polarn O. Pyret

Lager på lager håller barn och mamma glada

/
ANNONSSAMARBETE MED Polarn O.Pyret

Jag tycker egentligen det är dumheter att köpa för dyra barnkläder, de slits ju så snabbt och ibland känns det som om ungarna växer ur kläderna på en vecka. Men när det gäller just ytterplagg är jag beredd att lägga några extra kronor och de bästa barnytterkläder jag har haft är från Polarn o Pyret. Många Polarn-kläder har gått i arv från min äldsta Jack, till Dylan och nu vidare till Sam. Det vittnar om bra kvalité.

Sam är precis som jag, känslig för olika temperaturer. Han gillar INTE att bli för varm. Därför är lager på lager helt perfekt, extra bra när det är kläder som man kan öppna upp ordentligt eller lätt skala av ett lager när man sätter sig i bilen eller när det blir varmt att ligga i vagnen. Nu leker han inte särskilt mycket i snön ännu, men den tunna skaloverallen skyddar iallafall mot fukt och vind. Vindfleeceoverallen är också helt underbar. Men dubbla dragkedjor fram kan man öppna upp ordentligt när lill-Sam blir för varm. Också toppen att man kan vika ner ändarna på armar och ben till små vantar och strumpor.

Även för Dylan som springer och hoppar mycket och lätt blir varm är det toppen att kunna skala av ett lager. Vindfleecen har blivit en favorit hos honom, väldigt fina nya färger! Dessutom kan man fästa ihop den med skaljackan, mycket praktiskt. Täckisarna är både vattentäta och slitstarka – det behövs när man är 8 år och älskar att klättra och stoja.. Som sagt, Polarns skaljackor och -byxor samt fleecejackor har gått i arv från barn till barn och är fortfarande lika fina. En bra investering helt enkelt.

Sam älskar när han får leka med Dylan, brorsan är ju idolen. Fast är fortfarande lite svårt att leka med honom ute i snön eftersom han inte kan sitta själv än. Men det dröjer inte länge nu, snart kommer han att fara runt som en vild liten skottspole runt hela trädgården..

I samarbete med Polarn o Pyret

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00