Hemma!!

Äntligen hemma igen! Det har varit så jäkla roligt att få jobba med OS, bland det roligaste jag har gjort, men drygt tre veckor hemifrån är lång tid. Det var underbart att komma hem mitt i natten i måndags. Patrik och Sam var uppe precis då (han sover ju inte så mycket på nätterna den lille gynnaren..) och det var helt fantastiskt att få gosa med en sömndrucken bebis. Det har egentligen känts som om jag aldrig har varit borta, Sam och jag var direkt tillbaka där vi slutade. Har ju pratat med familjen på Facetime flera gånger om dan, så det har väl gjort sitt till. Men oj vad han har hunnit växa när jag har varit borta! Och snabb har han blivit, som en liten vessla. I sin gåstol hinner han ställa till med mycket fuffens om man tittar bort en sekund.. Har tyvärr inte träffat de stora barnen än. Dylan är på sportlov hos sin pappa och Jack är hos sin farmor. 

Resan hem var…en utmaning. Vi satt alltså på planet från Yang Yang i 18-19 timmar.. Gick ner och tankade en gång i Seoul och sen var det 14,5 timmars flygtid till London. Som tur var så var jag ju väldigt trött efter att ha snittat 4-5 timmars sömn/dygn i tre och en halv veckas tid så jag sov som en sten i 10 timmar. Såååå skönt! Väl på Gatwick visste vi att vi skulle behöva vänta i 5 timmar, men direkt när vi landade fick vi veta att planet var två timmar försenat pga av snökaos på Arlanda. En kort stund senare fick vi beskedet att planet var inställt. Tror inte ni fattar paniken man känner då. När man är inställd på att komma hem klarar man inte att vänta en enda sekund längre! Många blev kvar på hotell och flög nästa morgon, men jag och några fler bokade en SAS-flight från Heathrow. En dryg timmes taxi dit, sen vänta på flygplatsen några timmar för även det planet var försenat. Landade i Sthlm vid 01.00. Strul med bagaget givetvis, som alltid när det snöar och planen är försenade.. Arlandas krishantering är sådär. Hur svårt kan det vara att ringa in extra personal?? Var inte pigg när jag 03.30 äntligen fick tag i en taxi hem. 

Blir inte mycket vila här hemma heller för Patrik har gjort väldigt klart för mig att det är jag som tar nattpassen ett tag framöver.. Inatt sov jag kanske 3 timmar totalt.. Tur att man är van sen Sydkorea, haha

  1. Välkommen hem och vilket bra jobb ni gjort. En fråga har själv en utmattning och har det svårt med mycket folk och krav. Får ont och trött i huvudet. När märkte du att det började vända för dig? Hur hanterade du det tuffa jobb som du nu varit iväg på? Kram

  2. Måste va fantastiskt att komma hem! Du/Ni har gjort ett GRYMT OS!
    Suttit klistrad framför tv:n när jag kunnat, och vilka framgångar! Helt fantastiskt! Vet precis vad Adam Alsing menade med OS abstinens Ha ha! Går forfarande och sätter på tv:n när jag kommet hem och förväntar mig ett OS sammandrag men då är det Big Bang Theori eller nåt ….. Tack för allt! Kram Therese!❄️

  3. Synd du ska behöva förklara dig! Bry dig inte om de dumma kommentarerna. En del mammor verkar vara väldigt dömande istället för stöttande. Det är väl bra att Sam har nära anknytning till både sin mamma och pappa! Heja dig!

  4. Hur kan man ens skriva så här till en annan människa? Vad ger dig rätt att mobba? Jag blir helt matt av det du och andra skriver. Man får tycka olika men att skriva på detta vis? Det är inte ok!

  5. Håller verkligen med dig Nina. Hur Helena och andra har mage att skriva så elaka kommentarer. Vuxna människor som mobbar, skäms på er. Alla får tycka som dom vill fast man behöver inte yttra sig om allt.
    Heja Jessica och alla vi andra mammor som kämpar på med vardagen och livspusslet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..