Rapport från Pyeongchang

Vad otroligt roligt att det är så många som tittar på och gillar OS-kväll med Jessica och Anja! Vi är sååå glada för det. Tack för alla fina kommentarer och fint beröm. Man blir väldigt glad när någon tar sig tid att säga något snällt Inte minst när man jobbar så hårt som vi gör. Det ger liksom mening till slitet på nåt sätt, att ni därhemma uppskattar programmen vi gör till er. Vi har väldigt kul, Anja och jag. Anja är en fantastisk person på alla sätt. Smart och rolig, klok och äkta, snäll och glad. Och hon har en jäkla energi. Ni vet att en punkt på min nyårslista var att omge mig med positiv energi och rensa ur negativ? Ja då är Anja en sån person man vill ha runt sig.

Har hunnit se en del tävlingar live, även om det är svårt att hinna med med vårt galna jobbschema. Har sett Kallas skiathlon-guld och damernas stafettsilver. Av Stinas sprint hann jag se prologen innan jag var tvungen att sticka till jobbet. Hade gärna sett något alpint eller kanske skicross, men det är en bit till de tävlingsplatserna härifrån och de kör på lite dumma tider (när vi måste ligga och sova tyvärr). Hade ju också varit kul att se en hockeymatch, men det är en bra bit till Gangneung där hockeyn spelas.

Börjar bli ordentligt trött nu efter att ha sänt 11 dar i sträck. Det är lite lite tid till återhämtning. Men det är ju väldigt roligt och det ger lite extra energi trots trötta ögon, kroppar och huvuden. Längtar givetvis hem väldigt mycket också. 3 veckor ÄR lång tid att vara borta från familjen så när jag kommer hem blir det mycket mys. Längtar efter lugna sköna taco-fredagar ☺️ Sova i egen säng.. Krama alla barn. Pussa på min Söder-hipster. Somna bredvid bebis som sparkar en i magen och drar en i håret. Det blir härligt. Kommer att komma hem uppfylld av en stor upplevelse. Ett äventyr jag bär med mig hela livet.

Försöker röra på mig varje dag, men det är inte alltid jag orkar. Som idag till exempel, kommer ligga kvar i sängen tills jag måste gå till jobbet vid 19.30 (koreansk tid). Eftersom kroppen signalerar så tydligt att den inte vill göra annat idag så är det bara att lyda. Igår var  jag däremot ute på långpromenad. Jag, Anja och en av våra producenter Ulrik gick till Sweden Arena i Yongpyong, ca 45 min härifrån. Väldigt mysigt där.

Huset ligger precis nedanför backen. Snacka om att jag blev sugen på att åka slalom!!

 

Härligt gäng som jobbar i köket på Sweden Arena! Blev inbjuden till en omgång beerpong när det passar. Med Jörgen Perssons pingisbollar minsann! Får se om det hinns med under veckan

 1. Jättetrevliga sändningar från OS från just er två trevliga flickor
  Jag har inte tidigare sett de sena sändningarna från OS men pga av era trevliga program tittar gärna på er från sängen .
  Från Kerstin snart 70 år

  1. Varför skulle han må dåligt? Och skulle samma fråga ha ställts om en nybliven pappa åkt iväg för att jobba på annan ort i några veckor?

   1. Sara, nej för en pappa och barn har inte samma anknytning som bebis och mamma / om mamman förstås inte är direkt olämplig. Det verkar som många just missat den detaljen! Sen kan en lämplig pappa såklart ta hand om sitt barn MEN det är forfarande inte det som det handlar om återigen!

     1. Nej så är det inte för det är inte pappan som föder barnet! Me jag respekterar att du inte tycket det för du måsta försvara dig.

     2. Nej jag måste inte försvara mig (mot vadå?) och du kanske ska läsa på lite. Att man fysiskt föder barnet har inget med anknytning att göra.

     3. Och nej jag har inte svårt med stavningen, det är mobilen och bäst att lägga till: jag är inte avundsjuk för det finns ingenting som skulle lockat mig mer än att få vara med min bebis ❤️

     4. Du vet lika bra som de flesta att det inte är bra för en bebis att vara ifrån sin mamma en längre period. De förstår inte att man kommer tillbaka vilket för bebisen är otroligt ångestladdat, det finns massor att läsa även om det! Sen är ditt väl ditt men påstå inte att en bebis mår bra av vara ifrån sin mamma om hon är normal och lämplig att ta hand om sitt barn.

 2. Ni båda är grymma programledare och ni passar väldigt bra ihop OS är sååå mycket roligare att titta på tack vare er. Hoppas på fler samarbeten mellan er i framtiden

 3. Givetvis finns det ett helt gäng med härliga sportevenemang i OS som varit mycket sevärda och har sett alla våra medaljer live…men…OS-kväll med Jessica &Anja…ni leder medaljligan alla kategorier!!! Förvisso börjar det bli lite tufft nu…då jag är den enda som tittar på sport här hemma så blir det så att först efter kl. 21 eller 22 ,beroende på vilken dag det är, får jag tillgång till tv:n och då börjar jag med att se OS-kväll med er på Play och då är det ju dags för sporten att börja när jag sett klart så det blir liksom väldigt lite sömn dessa veckor.
  Men ni två är verkligen en stor behållning i detta OS….ni matchar varandra mycket bra….så tack för härliga timmar och jag ser fram mot de timmar som är kvar….jisses vilken separationsångest det lär bli när OS är över!!!
  Då jag inte hittat något forum att kommentera Anja så gör jag även det här…
  Fasen Anja…dina Gulddrömmar med Anja Pärson…..Sanslöst bra….helt outstanding…dina Taxiresor…fina guldkorn….
  Sammanfattningsvis jag har blivit helt frälst på er två eller ni och erat program…läser ju till och med Filippas blogg hahaha….ja jäklars…Glädje….det är vad ni förmedlar…mer sådant behöver mänskligheten…vi behöver er!
  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 4. Tack Jessica och Anja för att ni förgyller OS! Har tittat varje kväll på er. Ni är grymma Blir kul att höra om ditt äventyr i Träningspodden sen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..