Bilder från Korea

Försöker komma ut i dagsljus en liten stund varje dag. Vissa dagar är jag tröttare än andra och hinner inte ut förrän solen är på väg ner. Det är i ärlighetens namn inte särskilt vackert här

 

Skridskolegendaren Tomas Gustafsson med 3 OS-guld var gäst hos oss en kväll. Väldigt roligt att höra att han faktiskt lyssnar på Träningspodden! Otippat, men kul. Blev lite stolt. Väldigt trevlig var han också.

 

Min stylist Sara är väldigt duktig. Älskar den här looken med byxor från Oui, blus från Ganni och skor från Jennie-Ellen.

 

Den här dagen var vinden en riktig bitch. Höll på att förfrysa kinderna på min löprunda.

 

Mysoutfit på jobbet är grejen när man jobbar natt. Mysigaste settet från Soft Goat Cashmere och gosiga skor från Inuikii.

Hur fint är inte det här settet från Stylein?! Favorit!!

 

Även denna dag riktigt kallt. Temperaturen går upp och ner som en jojo. Nu till exempel, är det ganska varmt och soligt. Det är inte jättelätt att veta hur man ska klä sig på morgonen. Jag jobbar hur som helst hellre lite för varm än lite för kall. Härligt att foten håller för gogging. Har ökat andelen löpning varje dag. Igår sprang jag faktiskt 30 minuter utan att gå överhuvudtaget och det gick fint! Jag är på väg tillbaka – yes! Vågar inte trycka på ordentligt ännu, men det kommer det me.

 

Fin solnedgång på goggingrundan.

Hade besök av Karin Frick häromdagen. Karin och resten av hockeygänget bor nere vid kusten, några timmar härifrån. Så de ser vi inte särskilt ofta. Ser förresten inte dag-gänget särskilt ofta heller. Vi går liksom om varandra.

 

Hur fina är inte de här byxorna med småkex på? Gulliga ju!

De här lustiga säkerhetsvakterna gick runt med strumpor på huvudet.. Varför är mycket oklart. Men det behövs inte mycket för att man ska få ett skrattanfall när man har jobbat hela natten och går av klockan 8.

 1. Jessica och Anja..!!
  Det blir väldigt Tomt utan er i TV-rutan..
  Du Jessica är Sveriges Bästa program
  Ledare,, superproffsig..
  Vill se dig mer i rutan – Du går genom Rutan!
  Anja har visat en Helt ny sida iaf för mig – genom detta program som ni gör tillsammans..och hennes program guldrömmar

 2. Lotta skriver:

  Ni är superproffsiga vi följer er varje dag.Kul o se bilder när ni inte är i rutan.kör hårt snart upplopp och hem till nära o kära.

 3. Jennie skriver:

  Skulle du kunna länka till var man kan få tag i de röda byxorna från Oui, hittar dem nämligen inte.

 4. Therese skriver:

  Ni verkar verkligen ha roligt på jobbet. och jag tycker visst det verkar vackert där….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..