ANNONS

Två dagar kvar..

/

Två dagar av förberedelser kvar, sen smäller det! Tekniken har väl inte riktigt gått vår väg hela tiden, men det ska nog vara kirrat och klart tills på fredag. Idag körde vi första studiorepet och det gick hur bra som helst. Nu får vi visst visa vår studio också så här är några bilder.

Vi kommer dock att ha stolar istället för soffor, så här kommer det att se ut när Jonas sänder på morgonen. Det ska bli riktigt kul att komma igång nu, jag är hur trampig som helst!

Längtar givetvis massor efter barnen och Patrik. Vi facetimar flera gånger om dagen och de verkar ha det hur bra som helst. Förutom att stackars Patrik inte får sova så mycket, Sam fortsätter på samma nattstökiga bana som tidigare.. Patriks mamma är där och hjälper honom under den tiden jag är borta. Mysigt för henne att få möjlighet att hänga så mycket med Sam, de bor ju i Göteborg så det blir inte så ofta. Sam är så glad när vi facetimar, han vill nästan krypa in i datorn haha. Han har lärt sig klappa också, mycket gulligt ☺️

En sak som hinns med här (iallafall innan sändningarna börjar) är en hel del träning. Inte minst på natten när jag ska hålla mig vaken och är ensam på rummet. Det blir yoga nästan varje dag. Yogamattan är givetvis med. Har också kört lite motionscykel i gymmet (fast jag hatar att cykla..) och idag blev det lite gogging utomhus. Glädjande är att foten höll för lite jogging blandat med gång. Så imorogn testar jag igen. 

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00