Pyeongchang calling

Men först.. Alltså wow, vilket engagemang det blev på min instagrambild där jag postade ett av mina ”fanmail”. Många av er har påpekat att jag hade som nyårslöfte att inte fokusera på negativa kommentarer och inte bry mig om att gå i svaromål och det är verkligen min intention att hålla det löftet. Dock så tyckte jag att det var lite viktigt att visa för alla där ute hur det faktiskt ser ut när man är kvinna i offentligheten. Oavsett vad man gör! Den här Sara har visst skrivit en massa skit till Claudia Concha också, och Claudia är ju hemma på heltid med sina två barn så jag tror att Sara mest är bitter och vill få andra att må dåligt. Men skit i Sara nu, det tänker jag göra. Jag tänker fokusera på de i skrivande stund 1750 kommentarerna på inlägget. Av dem var kanske 5 negativ. Resten var som en varm kärleksfilt som jag med glädje sveper om mig. Tack för att ni är så många vettiga männinsor där ute. Känner att det finns hopp om mänskligheten!

Dagen här i Pyeongchang då. Jo jag försökte ju vara uppe sent igår för att komma in i rätt tid för mitt nattarbetande. Det gick okej. Vid midnatt var jag dödstrött så då fick jag köra svettig SOMA-move hos Yogobe för att vakna till. Sen läste jag lite artiklar om OS och packade upp allt, men vid 03 var det kört. Då var det godnatt helt enkelt. Sov så att jag vaknade lagom till fjärde kvarten i Superbowl, perfekt! Har blivit helt hooked på amerikansk fotboll. En ny tv-sport-favorit hos mig och Patrik. Sen tog jag en ganska lång promenad på byn (den är inte stor..) för att få lite frisk luft innan jobbandet satte igång för dagen.

Kallt är det så jag var rejält påpälsad med underställ, varma skor, tjock dunjacka och mössa och vantar så klart. Känner mig lite extra cool i H&Ms nya OS-kollektion, nästan som om jag är med i truppen haha. På jobbet (Sverige-boxen inuti Discovery-boxen inuti IBC-boxen) hade vi lite möten, Anja och jag spelade in trailers till vårt program, lite mer möten, lunch, middag, lite tugg med kollegor osv. Och nu börjar kampen för att vara vaken igen.. Lätt är det icke.

 1. Terez skriver:

  Dom skona!!!! Var köper man dom? Så snygga!

  Älskar hela outfiten! Du är fin ( både på insidan och utsidan).

  Har ni föresten med egna make up / hår och stylister till sändningarna drar igång?

 2. Ickis skriver:

  Lycka till Jessica!
  Kommer gå toppen.
  Du får njuta av god mat och gott TV tugg och mysa mellan sändningarna.

  kram.

 3. Petra skriver:

  Men varför vara negativ, är helt övertygad om att det inte var ett helt lätt beslut att ta, att åka o jobba på andra sidan jorden utan sin familj, trots att det är jobbmöjligheten man drömt om…

  Jag blir så trött bara på att det är ok att döma en kvinna som syns, men alla dessa kvinnor i samhället som inte tar hand om sina barn på ett bra sätt på daglig basis då? Eller framförallt alla män som inte gör det eller som reser jorden runt o jobbar. Tänk sjömän, kanske är borta i snitt halva året, vem klagar på dom?

  Ett barn behöver en trygg uppväxt, med vuxna dom kan lita på o det gäller lika väl en 4åring eller en 10åring som en 6månaders bebis… Jag tror faktiskt att det är tuffare för jessicas stora barn att hon är borta än den lille… Jag har själv en sambo som reser mot kina 3ggr per år o är borta i snitt 3v varje gång, hos oss är det 14åringen som tycker att det är värst (har en 18 o 8åring också). Men om dom tar skada av det.. Nää det tror jag inte alls, inte om barnen har det bra med dom andra vuxna som finns i deras liv.

  Lycka till o njut av att få göra det du drömt om så länge Jessica!!

 4. Jag tycker du gjorde helt rätt som publicerade hennes mail, trots att du sagt att du inte ska ge trollen utrymme. Och jag blir mörkrädd när jag ser hur folk tycker sig ha rätten att kommentera hur andra väljer att leva sina liv. Hur tänker man då? Och att lilla Sam skulle fara illa av att hänga med bara sin pappa en tid, så dumt. Jag finner faktiskt inte ord.

 5. Anna skriver:

  Det förvånar mig att alla är så positiva? Jag tycker en månad från sin bebis är enormt lång tid, oavsett om man är barnets mamma eller pappa. Sen håller jag självklart med om att denna Sara inte verkar vara någon trevlig prick.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..