Framme!

Efter en lång resa är vi äntligen på plats. Det har varit en händelserik dag. På långa resan satt jag mittemellan Patrick Ekwall och Jonas Karlsson och vi hade mycket trevligt (även om det inte ser ut så på den översta bilden, haha). Försökte sova (kollade inte ens film), men skramlade bara ihop till 2,5-3 timmar.

Bussen till hotellet var lite speciell..

Landade på morgonen här i Sydkorea. Ruskigt kallt, men inte så mycket snö. Sen var drt en dryg timmes bilresa upp i bergen där vi bor. Nästan på gångavstånd ligger skidarenan, alpina arenan, backhoppning, skicross, big air, rodel osv. Jag började med att sova några timmar, till 15.30 ungefär, för att stanna kvar i svensk tid. Eftersom vi ska sända på natten här i Sydkorea så vill jag inte vända på dygnet.

Alla mina väskor.. Det var en del grejer som skulle med ja..

Spartanskt, men rymligt och rent. Här kommer jag att trivas finfint.

Sen blev det en tur till IBC enorma kontor där jag fixade med accreditering, kollade in redaktionen och studion och matsalen, checkade ut en speciell dator och telefon som vi ska använda på jobbet. Sen var vi ett gäng som traskade iväg och tittade på skidarenan. Skönt att promenera och röra på sig lite när man har flugit så långt, men jag hade nog egentligen för lite kläder på mig för nu tar det nog en stund att tina upp. Det kommer att bli sparsamt med bilder från arenor och så innan tävlingarna satt igång, det är ganska hårda regler för vad man får lägga ut på sociala medier och inte. 

Har precis facetimat med Sam och Patrik och de verkade ha det bra där hemma. Tack alla ni som rycker ut i försvar när folk skriver elaka kommentarer, men ni behöver inte vara oroliga, jag tar inte åt mig och jag kommer att radera all skit som kommer. Sånt har ingen plats här på mina forum. Har inte heller hört att någon man har fått några såna kommentarer (och så vitt jag vet har nästan alla som är här och jobbar, kvinnor som män, barn och även bebisar därhemma). Väldigt typiskt kvinnligt att försöka skuldbelägga andra kvinnor när det handlar om mammarollen.. Och inte för att det spelar nån roll, men jag har knappt jobbat de senaste två åren så jag har nog varit hemma mer än de flesta som skriver de elaka kommentarerna. Tänker inte ha dåligt samvete för att jag har fått möjligheten att arbeta med mitt drömprojekt och beslutet att inte ta med barn och familj har givetvis jag och Patrik tagit gemensamt. Nog om det och mer energi tänker jag inte lägga på ämnet.

Puss på er därhemma i Sverige, ni längtar säkert lika mycket efter OS som jag!

  1. skriver:

    ❤️

  2. Clara skriver:

    Haha spännande buss! Lycka till med OS 😀

  3. Annika skriver:

    De e la tur att facetime finns så Sam har en chans att komma ihåg sin moder efter OS… OBS! Ironi på hög nivå.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..