Mot Sydkorea!

Då är jag äntligen på väg! Herregud vilket äventyr som väntar. Har drömt om att jobba med OS hela karriären och nu är det äntligen dags. Mitt ex var med och tävlade i OS 2008 i Peking (eller i Hongkong för hästarna) och jag var där och det var en fantastisk upplevelse.

Ett av underställen jag har införskaffat till resan.

Sitter nu i loungen och väntar på planet till vår första anhalt München. Där blir det några timmars väntan innan vi åker ett chartrat plan till Pyeongchang. Inte mindre än FEM resväskor har jag med mig.. Till mitt försvar så har min stylist skickat med tre av dem och sen tar ju vinterkläder ganska stor plats. Det ska ju vara ganska kallt där så det gäller att ta det säkra före det osäkra. Jag har ingen lust att frysa. Vi kommer ju också att traska iväg till jobbet sent på kvällarna och då är det ju som kallast.

För mig blir det alltså nattarbete i Sydkorea, men ni kan se det här hemma på kvällarna. Vi drar igång 19 eller 20 och håller på till 24. Varje dag, i 16 dagar. Och Jonas (Karlsson) har det ännu värre, han sänder 10 timmar om dagen.. Men på dagtid åtminstone. Bästa summeringen av dagens tävlingar och framåtblicken får ni iallafall i mitt och Anjas program, OS-kväll med Jessica och Anja. Fortsätter rapportera längs vägen. Nästa rapport kanske kommer från flyget till Pyeongchang.

 1. A skriver:

  Kära Sara, du verkar ha upplevt något som härör detta och gör dig upprörd. Jag å min sida tycker det vore egoistisk om ett barn bara har en person, mamman, som den anknyter sig till och känner sig bekväm med. Ju fler trygga personer som barnet har måste ju bara ge en större bas i fall det skulle hända mamman något.
  Jessica, jag skulle utan att tveka göra samma val som du. Hoppas du får en fantastisk upplevelse.

 2. Terese skriver:

  Ska bli så kul att följa OS! Heja dig! Bry dig inte om elaka kommentarer. Hur känns det att du ska jobba natt, har du gjort det innan? 🙂

  1. Tack för stöd Har jobbat med Nyhetsmorgon till och från i många år så det ska nog gå bra! Dessutom är det ju svensk tid på kvällen så det blir ingen tidsomställning. Skönt!

 3. Ellie skriver:

  Lycka till!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..