ANNONS

Goda middagar den här veckan också

/

I samarbete med Linas Matkasse.

Tänk vilken tur jag har som har en underbar man som älskar att laga mat! Jag som varken kan eller tycker det är kul är väldigt tacksam för det. Ofta blir det dock att vi äter ganska barnanpassad mat, inte så konstigt eftersom vi ju faktiskt har en 12-åring och en 8-åring hemma. Den här veckan var båda barnen borta en kväll och då passade vi på minsann.

Linas Matkasse levererade en påse full med godsaker och smaskiga recept. Jag fastnade för sejrygg med ägg- och pepparrotskräm med smörslungade grönsaker. Det tog ganska lång tid att laga, men vi hade ingen stress för Sam sov sött så vi tog ett glas vin och jag passade på att beta av lite grejer som måste göras innan jag drar iväg till OS. 
Det blev verkligen supergott! Jag älskar fisk, men tyvärr är inte barnen så förtjusta i det, annars skulle vi äta det flera gånger i veckan. Smörslungade grönsaker är också en favorit hos mig.
Japp, det blev rött vin till. Lite tokigt, men vi hade en flaska öppen och var bara sugna på ett litet glas var.

Den här gången körde vi på Linas Originalkasse. En bra mix av rätter tycker jag. Alltid minst en vegetarisk rätt och massa grönsaker. Givetvis har jag ett härligt erbjudande till er också: testa Linas Matkasse med upp till 50 % rabatt och få en Skärbräda från Scandinavian Design Factory (värde
245 kr) på köpet! Klicka HÄR om du är ny kund och HÄR om du är en återkommande kund. Koden är TACKJESSICA

Mumsa på!

Betalt samarbete med Linas Matkasse

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00