Tävling!

I samarbete med Oliva

Januari är en riktig skitmånad kall, mörk och inte minst fattig.. Här kommer därför en tävling som kan pigga upp er lite i vintermörkret. Oliva och jag tävlar ut 5 exklusiva set med lyxiga produkter för hela kroppen, från topp till tå. Jag har hela tiden olika Oliva-favoriter, eftersom jag är ambassadör så har jag ju tillgång till hela sortimentet – lucky me! Just nu älskar jag den skummiga ansiktstvätten (ljuvlig!) och handtvålen (doftar så gott och fräscht) lite extra mycket.

Hur gör man då för att ha chans att vinna de här lyxiga paketen? Jo gå in på @olivaskincare på instagram och skriv en kommentar med en motivering till varför just du ska vinna. Enkelt! Kör hårt och lycka till

  1. Sanna skriver:

    Synd att produkterna innehåller citronsyra (svartmögel som är starkt allergiframkallande). Det göra att jag inte vill använda dem. Kanske kan du vara med och påverka så det tas bort?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..