ANNONS

Tävling!

/

I samarbete med Oliva

Januari är en riktig skitmånad kall, mörk och inte minst fattig.. Här kommer därför en tävling som kan pigga upp er lite i vintermörkret. Oliva och jag tävlar ut 5 exklusiva set med lyxiga produkter för hela kroppen, från topp till tå. Jag har hela tiden olika Oliva-favoriter, eftersom jag är ambassadör så har jag ju tillgång till hela sortimentet – lucky me! Just nu älskar jag den skummiga ansiktstvätten (ljuvlig!) och handtvålen (doftar så gott och fräscht) lite extra mycket.

Hur gör man då för att ha chans att vinna de här lyxiga paketen? Jo gå in på @olivaskincare på instagram och skriv en kommentar med en motivering till varför just du ska vinna. Enkelt! Kör hårt och lycka till

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00