ANNONS

6 månader idag!

/

Idag är det (var det, för nu har ju klockan passerat 12) Sams 6-månaders dag. Känns obegripligt att det är hela 6 månader sen han låg i min mage. Och ändå känns det som om han alltid har varit här. Fast det är inte riktigt sant, jag minns att det en gång fanns en tid när jag fick sova…

Javisst har jag hakat upp mig lite på min sömnbrist, men det är inte så lätt att bortse från den tyvärr. Kommer inte ihåg senast jag kände mig pigg och hjärnan funkade till 100%.  Tänker ibland på hur det hade varit om Sam hade kommit när jag fortfarande var mitt uppe i min utmattning.. Hade jag ens överlevt då? Tveksamt va.

Men som jag älskar den där lilla gofisen. Han är så otroligt söt och har världens charmigaste leende. Älskar alla hans små konstiga ljud och att få ligga nära och snusa in bebisdoft (när han någon gång somnar och faktiskt ligger stilla haha). Det är fantastiskt ändå att få vara mittpunkten i en bebis universum. Så grattis på din dag lilla vilde och marodör. Du har stökat till och rört om i våra liv på mer än ett sätt and we love it ❤️

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00