ANNONS

Ellegalan

/

Ellegalan är verkligen en oerhört rolig fest. Missade förra året pga bihåleinflammation, men i år var jag tillbaka på röda mattan. Patrik var också med och för honom var det första gången. Ellegalan är egentligen enda festen i Sverige där folk verkligen går all in och det är ju lite kul ändå.

Själv gjorde jag först hår hos Antonio Axu. Där trillade kändisarna in på löpande band. Jag ville ha fönat, rätt så vanligt svalligt hår. Det blev superfint, men eftersom jag gjorde håret rätt tidigt på dagen så hann en del lockar trilla ut. Skulle egentligen ha åkt förbi Antonio på väg till galan för en touch up, men det hann jag tyvärr inte. 

Åkte sen till min stylist Saras kontor (som hon delar med designern Ida Lanto) och fick smink av Maria Persson som bland annat är en av makeup-artisterna på Lets Dance. Jag gillar att ha det ganska lätt och fräscht även när det är fest, så vi satsade på bruna och guldiga toner samt mina vanliga aprikosglansiga läppar (har nästan alltid samma glans).

Efter ett tag kom ett helt gäng dit, bland annat Tilde och Kristin, och vi drack bubbel, klädde på oss våra galaoutfits och tog lite bilder. I år valde jag ett mintgrönt set från Frida Jonsvens. Har ju haft mkt prinsessklänningar från henne tidigare så det kändes kul att göra något helt annat. Älskar den gröna färgen! Hade fått låna otroligt vackra diamanter av LWL Jewelry. Nästan läskigt att gå runt med såna dyrgripar.. Lämnade tillbaka dem direkt efter galan för att inte lyckas slarva bort dem, haha. 

Det där med betyg på kläder är ju högst personligt, men det är ändå skoj när folk gillar det man valt Det var verkligen härligt att ha med sig Patrik. Det är alltid roligast när han är med tycker jag. Vi hängde med Anna Brolin på efterfesten och jäklar vad tuff hon är som glider runt på gala trots att hon födde barn för tre veckor sen. Jag var inte alls lika kaxig kan jag säga..

Sam och Dylan var hemma med Frida från MyNanny. Hon är verkligen helt fantastisk! Hon hade lyckats läsa en hel (lång!) bok för Dylan och ha koll på den lilla krävande personen samtidigt. Det är en sån lyx att kunna göra saker tillsammans nu när vi har Frida. Man behöver komma ifrån den ganska slitiga och helt oglamourösa bebisbubblan ibland.

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00