Välj meny själv

//I samarbete med Linas Matkasse//

Ni vet att jag inte är ett stort fan av att släpa matkassar från butiken och gärna får maten levererad till dörren.. Och nu kan jag berätta att Linas Matkasse har introducerat en nyhet som jag har fått testa och verkligen gillar! I ”Linas Välj själv-kasse” kan man själv välja vilka rätter man vill laga. Mycket konsumentvänligt om du frågar mig! För när man har barn är det alltid någon rätt i den färdigt sammansatta påsen som de inte gillar. Och jag tycker verkligen inte om att slänga mat, men ibland är jag inte så påhittig att jag kommer på nåt sätt att anpassa rätterna så de ska falla de små banditerna i smaken.

Nu kan man istället plocka sina favoriter från Linas barnkasse, vegetariska kassen och kassen med rätter som tar 15 min att laga. Det blev ett ganska barnvänligt urval för oss den här gången:

– Pizza med rostbiff, buffelmozzarella och vitlökssås

– Kycklingwrap med melon och salsa roja

– Pasta Bolognese med minimozzarella och grönsaksplock

– Mormors kyckling med gräddsås och pressgurka

Vi är en rätt så aktiv familj så det är inte alltid vi äter samtidigt. Igår var det jag som käkade efter resten av gänget och då valde jag (med lite hjälp av min älskade hemmakock Patrik) att göra Pasta Bolognese. Det som blev över värmde jag till barnen idag. Mycket praktiskt! 

Det blev en klassisk diskbänksmiddag som det blir ibland när man äter själv och är mycket hungrig… Ni som vet ni vet, haha.

Jag har såklart ett härligt erbjudande till er också, ni får testa Linas Välj själv-kasse för 499 kr (ord. 859 kr) och får dessutom en skärbräda från Scandinavian Design Factory (värde 245 kr) på köpet! Klicka HÄR om du är ny kund och HÄR om du är en återkommande kund hos Linas. Koden som gäller är TACKJESSICA.

Perfekt va? 4 av veckans middagar levererade hem till dörren och ni gillar garanterat allt Nu ska vi käka kycklingwrap!

//I samarbete med Linas Matkasse//

 

 1. Synd att det fina erbjudandet inte gäller om man har kassen regelbundet (gäller inte om man haft leverans de senaste tre månaderna) . Blir tydligt att Linas bara är ute efter nya kunder. Skulle vara kul även om trogna kunder kunde ta del av liknande.

  1. Finns en länk för återkommande kunder också

   1. Petra skriver:

    Den gäller om man inte har haft leverans senaste tre månaderna precis som Emma Berg skriver. Hittar inget för oss som är trogna kunder o har kassen mer eller mindre hela tiden.

 2. inger skriver:

  Ja..Det vore ju kul att prova. Men finns ju inte på många platser. Gäller ju inte för alla
  Kraaaam Inger

 3. Petra skriver:

  Vår kom precis.. men vi tog två samma rätter om ni o två andra. Toppensmidigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..