ANNONS

Ute på äventyr

/

Patrik och jag och Sam är ute på en liten tripp. Mest jobb, men också lite skoj. Det där går ju dessutom ofta att kombinera när man har den typen av jobb som jag/vi har Bland annat så tryckte vi in 40-års firande av min syrra i Miami. Min stackars syster Jenny fyller nämligen år på nyårsafton.. Inte så kul alla gånger.

Sam var nyårsfin i Dylans gamla 17e maj-outfit och dregglis han fått av Elsa och Ester (Jacks syrror). Hatten har han fått av Jenny och snacka om att den gjort succé här borta! Oj oj oj vad han får mycket uppmärksamhet. And he loves it! En liten charmör är född.

 

Hela gänget. Jenny och hennes man Andrers och deras barn Carl och Vera. Anders bjöd på 5-rätters och champagne hela kvällen. Mummigt! Somnade dock innan tolvslaget, men det är smällar man får ta..

Livets soluppgång! Så här började alltså mitt 2018. Snacka om att man känner att det kommer att bli ett kanonår.
Sam gillar också att ha sand mellan tårna. Redan en liten globetrotter.

 

Livets frukostbuffé. Sen kostade den också 45 dollar per person men skit i det

Att få börja året med att yoga på stranden… Det är lycka det. Enda som hade varit bättre är om jag hade kunnat springa. Sabla fot.

 

Vår första dag i Staterna var underbart härlig. Strålande sol, varmt och skönt. Sen slog det om totalt och spöregnade och blåste i två dagar. Tydligen kallaste i Florida på 130 år eller nåt sånt. Sa min syrra iaf och hon är Florida-proffs. De är där typ 3 ggr om året. Gött att man lyckas pricka in det när man hade tänkt sig att tanka d-vitamin. Jag behöver verkligen min d-vitamin-doser under vintern. Blir helt förstörd annars.

Här har vi precis kommit till hotellet. Sam var röd och rosig om kinderna efter flygresan. Han var faktiskt riktigt snäll, även om han vägrade sova i babyvaggan på väggen. Han sov gärna på sin mamma dock. Vi kom rätt snabbt in i rätt tid alla tre faktiskt. Skönt! Hade ju sett en mardrömsscenario framför mig, där Sam skulle vaa uppe hela nätterna och härja och vi skulle bli tvungna att sova på dagarna som ena andra vampyrer..

Och nu då? Jo nu är vi på Kuba! Var här i Havanna och gjorde modelljobb för en tysk tidning för kanske 15 år sen, härligt att vara tillbaka. Havanna är så speciellt. Som att göra en tidsresa tillbaka till 50-talet. Älskar det. Men, det är en different story och ett different blogginlägg.. Stay tuned!

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00