Lägenheten är ute!

Måste ju bara berätta för er att den är ute nu! Ja min älskade lägenhet på Kungsholms Kyrkoplan alltså. Dubbla känslor kring det där, älskar ju den där lägenheten Men nu är det dags för någon annan att bli lycklig där. Gå gärna in och kika på den på Hemnet, ni hittar den HÄR. Visning 7e och 8e januari. Den ser ju inte riktigt ut som när jag bodde där (för vi har ju redan flyttat), det är en utopi att vi skulle ha haft sån ordning haha. 

width=1103
width=1125
width=1125

Jag är så rackarns nostalgisk, det är både en blessing och en curse. Nostalgi kan ju vara världens härligaste känsla, eller bittersweet, eller bara ledsam. Just nu tänker jag mycket på allt härligt som har hänt när jag bott i lägenheten. Även om det bara blev två år så har det ju hänt en del – minst sagt. 

Jag har tagit en del bilder på den här balkongen, hehe. Svårt att se sig mätt på utsikten över hela stan. Bjuder till och med på sjöutsikt (typ ). Ni ser ju kanalen där nedanför.  
På sommaren är det väldigt grönt och härligt runt omkring.  
 Ibland har jag försökt mig på lite inredning.. Med blandade resultat.

 

Kvällsutsikt från balkongen. 
Där har Patrik och jag delat några flaskor champagne och ätit många mysiga middagar (som Patrik har lagat..). 
Stans bästa trappa för back/trapp-träning finns precis utanför dörren. Många trappintervaller har det blivit här.. 
…och många träningspass och Almenäs-pokaler har det blivit i lekparken precis utan för dörren. Även en del apaktiviteter som synes. 
Många middagar har jag lagat. Eller inte så många när jag tänker efter Tack gud för takeaway och Foodora. Och Patrik så klart.

 

Lekplats-träningspass. Mitt hus i bakgrunden.

 

Har utfodrat glada barn. Och ibland väldigt sura barn.

 

Försökte mig på att bygga en bokhylla. Det gick sådär. Fick ta in en hantverkare för att ordna upp i oredan. Men sen blev det så jäkla bra!

 

Har yogat x antal timmar hemma på golvet… 
…och druckit en jäkla massa koppar kaffe.

Haft mysmiddagar med Patrik och ungarna på balkongen mot stan… och har solat topless på balkongen mot innergården (alltid sol där!). Har också varit gravid. Och ännu mer gravid. 
Även på vintern är det mysigt som ni ser. Buhuhu, trivs ju jättebra i Bromma redan men oj vad jag kommer att sakna det här!

  1. Annika skriver:

    Vilka härliga bilder! Har precis flyttat till Kungsholmen och ser verkligen fram emot allt som den fina ön har att erbjuda.

  2. Anna skriver:

    Är det genom Yogan du blivit så vig? Kan du ge tips på Ett bra Yogaprogram som man blir vig och smidig av?

  3. Maria skriver:

    Hej bästa Jessica! Jag har en fråga om yoga 🙂 Vill komma igång här hemma med min 4 mån bebis som sällskap, har googlat o youtubat för att lära mig olika positioner o sekvenser. Nu till frågan. Hur många gånger ska man upprepa en ”yoga-sekvens” ? ska man köra två stycken, två gånger var. Eller köra fyra men endast en gång? Förstår såklart att det finns olika svar men du får gärna svara vad du gillar mest! Eller ägna ett helt inlägg åt ”yoga for dummies” 😉 Eller skriva en ny bok med Lofsan hehe 🙂 Skulle iaf uppskatta lite tips! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..