And the kaos goes on..

Ja det här med att flytta, sälja lägenhet, packa upp lådor, renovera, fira jul och ta hand om bebis samtidigt kräver sin man (eller kvinna).. Kaos är ett understatement. Patriks föräldrar var här över julen och då fick vi lite hjälp med matlagning och bebispassning. Men en dag som idag, när Patrik är borta och spelar match, får man inte mycket gjort. Sam är rätt så snäll (fast väldigt hungrig) så länge man ger honom full uppmärksamhet, men försöker man göra något annat också så bryter helvetet lös

Han äter också som en häst just nu! Tror kanske inte han får i sig tillräckligt av bara ersättning. Han är ju en enorm bebis! Väger nog över 9 kg redan. Så igår testade vi faktiskt lite välling, trots att han inte är 6 månader än. Det funkade jättebra. Han blev mätt och NÖJD och sov mycket bättre. Kräktes gjorde han inte heller (och han kräks mycket i vanliga fall..). Så det känns just nu som ett vinnande koncept på kvällen.

Har varit galet social på sistone och ni som känner till min historia vet att jag blir rätt trött av det. Men man vill ju gärna träffa folk som inte bor här när de är hemma runt jul. Bland annat så var min kompis och tvillingsjäl Johanna här och hälsade på. Hon bor normalt sett i Madrid. Johanna och hennes son August var också med på handbollsmatch, när Hammarby mötte Karlskrona. Efter det passade Patriks föräldrar Sam och de andra barnen så vi kunde gå och käka på Nytorget 6. Väldigt god mat! Och mysigt i källaren, iallafall om man mest är där för att prata med sitt sällskap.

Hur snygg är inte Patrik i sitt härliga skägg?!? Han har allt blivit en riktig söderhipster, haha.

Igår var min kompis Åsa här och åt middag och spelade spel och idag tittade Johan och Tina förbi. Johan och Patrik spelade i samma lag i Tyskland och vi umgicks mycket med dem när Patrik bodde där. De kom faktiskt på ett spontant oanmält besöj, hur ofta händer det nu för tiden?? Men då fick de ju också ta att huset såg ut som ett bombnedslag och jag inte hade hunnit duscha efter yogan och luktade på svett och kräks, haha. Men himla mysigt att se dem igen!

Innan jul hade vi besök av Patriks farmor Gunvor som sov över en natt på väg till Uppsala.

Dessutom tittade Jacks pappa Johan förbi med sin tjej Sofia och Jacks små halvsystrar Elsa och Ester. Ester är en månad äldre än Sam men hon ser ut som en liten ballerina bredvis den lille sumobrottaren, hehe. 
Men trots kaoset så har vi haft en riktigt mysig jul med alla barnen. Första julen i huset! Och Sams första jul i livet! 

 1. vilken härlig jul… Roligt när du lägger upp mycket bilder. Gillas skarpt…

 2. Ingela skriver:

  Vi har fått lägga till välling innan ddt har varit dags. Plus att vi har fått byta välling med innan det varit dags.
  Vi har börjat med en liten del välling och sen ökat den mängden efter några dagar.
  Du är insperationskvinna som fått mig att börja med yoga och matcha mina träningskläder. Även färg har du fått mig o använda och så mycket roligare det är o träna när man är en färgklick..
  Tack för att du bjuder så mycket på dig själv.

 3. Malin skriver:

  Ge honom mer välling om det funkar och han gillar det! Jag frågade vår BVC sköterska om det fanns något metaboliskt som var outvecklat hos barn som gjorde att man inte kunde ge dem mat innan 6 månader, och det fanns det inte! 🙂 bra för oss, då vår son var extremt matintresserad och spanade in varenda tugga med avundsjuk blick! så gå på intresse och vad som funkar så alla kan maximera mättnad och sömn!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..