Renovering och husprojekt

Vet att ni är många som är nyfikna på sånt här, så jag ska försöka uppdatera här i bloggen. Till att börja med så har jag glömt att jag har gjort om mitt kök i lägenheten på Kungsholmen. Hade tänkt och planerat att göra det länge och jag ångrar SÅ att jag inte gjorde det tidigare för det blev sjukt fint och en jätteförändring med ganska liten arbetsinsats. Ville nämligen bara lacka om alla luckor och lådor, från träfanér (som kändes lite omodernt) till vita (som kändes fräscht). Jag googlade fram Lackat&Klart på nätet, skickade några bilder på luckorna, fick ett kostnadsförslag och förslag på vilken kulör jag skulle använda, sen kom supertrevliga Ronny och monterade ner luckorna som han tog till Lackat&Klart. En dryg vecka senare kom han tillbaka och monterade tillbaka de nylackerade vita luckorna igen och vips så hade jag ett nytt kök. Visst blev det fint?? Som sagt, ångrar att jag inte gjorde det tidigare.

FÖRE

På sista bilden är Ronny på plats och monterar ner luckorna.

EFTER

Snart kommer förresten min lägenhet upp på Hemnet, det blir visning i början av januari. Lovar att lägga ut länken när det är dags! Bostadsmarknaden är ju lite avvaktande just nu kan man säga, men min lägenhet är faktiskt en riktig liten pärla. Bästa läget och två balkonger. Mysig! Man trivs där direkt. Nu är jag ju lite partisk men.. Haha. Men jag är faktiskt uppriktigt ledsen över att behöva sälja. Hade jag råd skulle jag behålla den. Snyft. Får hoppas någon annan kommer att trivas lika bra där som jag har gjort.

I nästa hus- och renoveringsinlägg ska jag uppdatera er på min walk in closet för det arbetet går verkligen framåt. Kommer bli som en dröm

  1. Tack Jessica för att du svarade! God fortsättning själv och lycka till i Bästa Bromma! 🙂

  2. Nix, jag får inte betalt och betalar själv dessutom. När det är betalt samarbete så skriver jag det. Ibland får man pressutskick som inte kräver någon motprestation, det kan man skriva om ifall man tycker det är bra. Du får gärna fråga, har inget att dölja God fortsättning!

  3. Hej! Intressant att följa era renoveringsprojekt. Men jag måste få fråga:
    Du skriver att du alltid anger när du i ett inlägg har ”samarbete” och gör reklam för något (som ex Interflora). Det är ju sånt du får betalt för och en del bloggare lever på det, har jag förstått.
    Men du har också inlägg där du inte alls nämner att det är samarbete men ändå tydligt länkar till leverantören. Ex på det är detta inlägg om köksluckor och tidigare inlägg med en låda gårdsjulmat, julgran från viss leverantör och säkert mer som jag inte minns. Visst får du dessa grejer gratis och får betalt för att berätta, visa bilder osv? vad är skillnaden? Eller har du bara glömt ange att det är ”reklamsamarbete”?

    Jag menar inte illa med att fråga, men läser bloggar ibland och har lagt märke till detta hos samtliga. Flera skriver ju samtidigt om samma produkter, det kan ju inte vara en slump att ni fått lust att köpa just dessa samtidigt. (Försökte fråga i en annan blogg men fick inlägget raderat…) God fortsättning!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..