ANNONS

Sista-minuten-klappar

/

//Ambassadör för Oliva//

Nån annan som också alltid är ute i sista minuten? I år sa min syrran till mig i början av november att klicka hem alla klappar på nätet innan 1 december för att slippa stressen och slippa kånka runt på tunga kassar. Om det blev så? HA HA HA – tillåt mig skratta högt. Nästan varje jul har jag köpt de sista klapparna på Åhlens på julafton. Men nu börjar jag faktiskt bli klar. Tror bara det är en klapp som fattas, rekord!

Om ni funderar på vad ni ska ta med för liten klapp till svärmor på juldagen eller ge till moster Ulla eller brorsans flickvän så tycker jag att ni ska strunta i Aladdin-asken i år. Köp nåt prisvärt som man faktiskt har användning för. Sånt som man alltid blir glad för eftersom det alltid används. Oliva har till exempel satt ihop ett speciellt julkit med en body lotion och en shower oil. Doftar härligt fräscht, olivoljan känns mjuk och skön mot kroppen och produkterna känns mycket lyxigare än prislappen. Oliva finns på alla apotek så det är hur lätt som helst att hitta. Också en härlig klapp till julstrumpan!

Till min mamma skickade jag Olivas limited edition med tre olika handkrämer, kommer ni ihåg hur den såg ut? Annars får ni en påminnelse här.

Ett tips på klapp till din gravida väninna, syster eller dig själv förstås är min och Lovisas nya bok Stora Träningsboken för gravida som kommer ut i butik i mellandagarna men finns att klicka hem hos Adlibris och Bokus redan nu. Hos Adlibris kan man också få den signerad. Vi satt och signerade 500 böcker häromdagen nämligen. Där kan vi snacka skrivkramp. Är så stolt över boken den blev så himla fin. 

//Innehåller reklam för Oliva och Stora träningsboken för kvinnor//

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00