ANNONS

The flower effect

/

I samarbete med Interflora

Jag älskar ju att fylla mitt hem med blommor! Älskar hur det doftar, hur det lyser upp ett helt rum och hur glad man blir av att se de rackarna. Just det där som Interflora kallar för ”the flower effect”. Älskar också att få blommor av andra, blir helt spänd av förväntan när jag packar upp det prassliga pappret för att se vad som gömmer sig därinne. 

Tyvärr får jag blommor alldeles för sällan (hint hint Patrik..). Oftast är det ju vid nåt speciellt tillfälle som när man har fått barn eller nytt jobb eller fyller år och då får man oftast så många på en gång att man inte ens har vaser som passar, haha. Men jag är inte den som är den, jag köper gärna blommor till mig själv.

Favoriterna varierar, men just nu är det mycket gröna blad (typ eucalyptus) och pioner. På våren har jag ständigt tulpaner hemma. Rosor är ju också vackra, men håller sig inte fina lika länge som tulpanerna. Färgfavoriter varierar också, men för tillfället har jag snöat in på rött. Precis som när det gäller kläder, som ni kanske har sett på min instagram. Det är mycket rött där ja..

Ni måste bara kolla in Interfloras julbuketter! De har sååå mycket fint att välja på. HÄR  hittar ni deras julavdelning. Otroligt vackra buketter. Och de står sig länge, det kan jag intyga eftersom jag själv har klickat hem två buketter. En underbar röd som heter Julmys, stor. den kostar 765 kr och ni hittar den HÄR.

width=3024
width=3024
Den är sjukt vacker, kan inte se mig mätt. Klickade också hem en julgrupp som är en perfekt present till nån som redan har allt (eller till alla andra också för den delen). Den kostar 395 kr och då går 30 kr till Läkare utan gränser. Dessutom en vacker prydnad hemma på bordet. Känns skönt med lite fint att vila ögonen på här hemma i flyttkaoset. Den hittar ni HÄR
width=3024
width=3024

Gör någon glad i jul och skicka en blomma. Eller sätt färg på ditt eget hem. Om man beställer innan 13 på vardagar och 11 på helger så levererar Interflora samma dag. Julbuketterna ska beställas innan den 23/12 kl 11 så än har ni gott om tid.
God jul alla fina följare där ute, må era hem fyllas av blomdoft i jul!

//I samarbete med Interflora//

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00