Det är inte lätt att göra rätt..

Ja hörni, det är inte lätt att göra rätt som offentlig person/”influencer”. När man inte skriver ut var kläder/saker kommer ifrån så blir folk sura och kallar en nonchalant. När man skriver ut var saker kommer ifrån blir folk också sura över att det är ”reklam”. Jag tänker lite som så att det är lika bra att skriva ut var saker kommer ifrån (också sånt jag köper själv och betalar för själv) eftersom man ändå får frågan från flera håll och jag hinner tyvärr inte sitta och svara alla personligen, varken här eller på Instagram. Önskar att jag hann, men mitt liv är ju rätt kaosigt och stressigt som ni har förstått och då är det inte varken prio ett eller prio två att svara på frågor om tex kläder. Dock läser jag allt och när jag har tid så kan jag ibland köra ett svara-på-frågor-race. Så ta inte illa upp om ni inte får svar. Och som sagt, läser allt.

När jag gör samarbeten som jag får betalt för så skriver jag tydligt ut det. Jag vill också påpeka att jag bara gör samarbeten med märken/saker/kläder som jag verkligen gillar. Skulle aldrig lyfta fram något jag inte kan stå för eller som inte är min personliga smak. Brukar tänka: är det här något jag verkligen använder själv eller skulle kunna tänka mig att köpa för egna pengar. Om svaret är ja så kan jag också tänka mig att göra betalda samarbeten. Jag tipsar också ofta om grejer/kläder som jag INTE får betalt för att tipsa om och det är isf för att jag gillar dem. Bara så att vi är på samma våglängd här.

Gillar er! Tack för att ni läser min blogg och min instagram och hoppas vi kan fortsätta hänga även in i 2018 ❤️

 1. Läser o känner men va? men tänker ju det är säkert så det är.. alltid nån som stör sig på nått.. Jag tyckte din röda klänning var så fin o är tacksam över att du skrev var den kom ifrån o om du hade fått den eller betalat för den själv tänkte jag ens inte på… GOD JUL!!

 2. Tack för härlig inspiration under året, med träning å j-klar anamma ‍♀️‍♀️ Jag har tagit 2 tips till mig ordentligt: egen träning när sonen tränar (döttrarna är så stora att de är på träning själva å inte skjutsas) och det som har blivit min life saver i för busy höst: att VECKOPLANERA träningen varje söndag. Jag håller inte alltid planen, men det blir betydligt mer gjort med den planeringen. Almenäsintervaller har jag också kört en del. Och jag har börjat yoga mer frekvent. Gör mig gott.
  God Jul & Gott nytt År

 3. God Jul och Gott nytt År!
  Njut av julen, bebis, familj, nya huset och ta dig tid att luuuukta på blommorna!
  Tack för en bra blogg! Vill köpa röda kläder och blommor NU…
  Men idag blir ska jag varva ner med Body Balance och åka hem tidigt och komma i julstämning!

 4. Jag tycker att det är bra att du kommenterar hur du tänker runt reklam/produkter. Det är också kul att du är öppen med hur marknaden fungerar för influencers.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..