ANNONS

En tag sen sist..

/

Beklagar min frånvaro, men ibland kommer livet emellan. Det har varit ren och skär kaos i mitt liv på sistone. Dels har vi flyttat, dels har vi en krävande bebis och som lök på laxen så har jag varit galet otursförföljd i nästan en månad. ALLT går emot mig. Och när det då redan är kaos som det är och man inte har flyt med någonting blir tillvaron ganska tung.

Men, nu bor vi iallafall i vårt hus! Underbart! Fortfarande en miljon flyttlådor och prylar och bråte överallt, men vi gör så mycket vi hinner varje dag. Förhoppningsvis är vår walk in closet klar före helgen och då försvinner ju det mesta av kläderna. Vi tog in lite olika offerter och bestämde oss till sist för att låta Ekvinge bygga garderoben. Vi fick ett bra intryck av Alex som kom förbi oss på möte hemma och hade bra tankar och idéer på hur man skulle få mest möjligt ut av utrymmet vi hade att tillgå. Förra veckan var hantverkare här och slog upp en vägg i Sams rum, samt satte in en dörr i vårt sovrum. Imorgon och på torsdag ska de vara här och jobba och de räknar med att det ska vara klart senast fredag. Håller tummarna! Det ska bli såååå spännande att se hur det blir.

Vi har också hunnit fixa julmat och julgran. Precis som förra året blev det en ekologisk och närproducerad jullåda från Gårdssällskapet och en gran levererad till dörren av Smålandsgran. Gör allt som kan förenkla livet. Allt jag slipper göra själv är en liten hjälp på vägen. Vi har också sett till att Patriks mamma och pappa får ta med sig resten av julbordet från Göteborg. De får också vara beredda att hugga in och lyfta lådor och passa bebis osv…

Tryckte in en omslagsplåtning för Amelia den här veckan också. Det var väl egentligen inte så smart, men har man bokat så har man bokat (precis den inställningen som fick mig att gå in i väggen..). Men det var faktiskt kul med ett litet avbrott och jag jobbade med ett roligt team som jag jobbat med förut. Sam var också med och det innebar att även Frida från MyNanny var där. Vad gjorde vi ens innan vi hade Frida?? Vi hade definitivt inte grejat den här flytten utan henne. Hon har varit här några timmar nästan varje dag den senaste veckan. Annars hade vi nog inte lyckats packa upp en endaste kartong..

width=3024
width=3024
width=750

Det är som att Sam känner på sig att vi är stressade, för har har varit väldigt krävande och grinig den senaste veckan. Dagen innan flyttlasset gick till exempel, då fick han nån slags magproblem och kräktes hela tiden och skrek konstant som en dåre och sov ingenting. Psykbryt på mamman.. Och det har blivit ett gäng sådana den sista tiden. Svårt att hålla humöret uppe när man är pressad till bristningsgränsen. Frida har iallafall väldigt bra hand med Sam (och ger honom konstant uppmärksamhet), så det underlättar för oss. Vi känner hos helt trygga med henne.

12
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00