Kanal 5-mys

Igår kväll var det julmiddag för Kanal 5s programavdelning och programledare och det var verkligen en supermysig kväll! Femman är sååååå bra på att ta hand om oss programledare och få oss att känna oss speciella. Dvs smeka våra stora, sköra programledaregon medhårs, haha. Vi var på Koloni precis vid Vasaparken. Har inte varit där tidigare, men oj vad trevligt det var. Goda juldrinkar, massa champagne, vegetarisk trerätters middag och en mycket uppskattad julklapp..

Min klänning är från Zara, skorna från Af Klingberg, väskan från Zara, halsband från Engelbert Stockholm och By Biehl. Fick en snygg föning av Creative Headz och sminkade mig det gjorde jag själv. 

Vår chef Axel ÄLSKAR att hålla tal. Igår blev det minst 5, haha. Men han är en oerhört varm, genuin och fin person så vi lyssnar gärna på honom. När han tog ton för femte gången var det för att dela ut våra julklappar, specialbeställda dockor av oss programledare! Så jäkla rolig och fyndig present. Nåt som man verkligen uppskattar. Mycket mer personligt än en glaska vin till exempel. Har aldrig sett vuxna människor leka så mycket med dockor. Vi kunde inte sluta fascineras av våra små mini-me:s.
Problem uppstod när vi hittade EN TILL docka som såg ut som jag! En av dem skulle visst föreställa Therese Lindgren, men det var mycket oklart vilken som var vilken. Till slut fick den med blå klänning följa med hem. Blev det rätt tror ni??

 1. Du skulle frågat vem som är längst av er två! Tydlig längdskillnad 😛 Annars tycker jag att du var mer lik den i linne & jeans!

 2. Sara skriver:

  Tjejen i byxor var mer lik dig. Men tjusiga damer båda två så det spelar ju ingen roll.

 3. skriver:

  jAG TROR ATT DET BLEV FEL.

 4. Anna skriver:

  Hej, ser kul ut. Hur hanterar du en sådan kväll med tanke på din tidigare utmattning? Behöver du vila efteråt? Lycka till med allt!

  1. Det går faktiskt okej numera, men jag blir trött fort och går alltid hem rätt tidigt. Var hemma redan vid 23.00.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..