ANNONS

Personliga klappar är roligast

/

//Samarbete med Önskefoto//

Jag älskar personliga saker, till exempel när man sätter sina egna bilder på väggen eller när det står ens namn på muggar, nyckelringar, mobilskal, halsband osv. Jag har faktiskt flera gånger gjort mina egna fotokalendrar på nätet, det är ju så mycket roligare att titta på sina egna favoritbilder än på nåt random hopplock av bilder som man inte har någon relation till.

I år gjorde jag två likadana fotokalendrar hos Önskefoto, en att hänga på väggen hemma hos oss och en som jag har tänkt ge i julklapp till min mamma. Och ja, jag vågar skriva det här eftersom hon inte läser bloggar och inte heller har instagram Min mamma bor i Östersund och vi ses inte så ofta så jag tänkte att det kunde vara kul för henne att titta på bilder av barnbarnen och sin eminenta dotter förstås, hehe. 

Det är både lätt OCH kul att göra kalendern. Det är bara att ladda ner appen Önskefoto och sen plockar man ihop den bit för bit. Man kan bestämma allt från utseende, bakgrundsfärg, typsnitt, antal bilder osv. Man kan också skriva in födelsedagar och andra viktiga dagar. Det svåraste var egentligen att välja vilka bilder som skulle vara med, det fanns ju så många fina. Bara några dagar efter att beställningen var gjord landade de fina kalendrarna i brevlådan. Jag är supernöjd, älskar att pilla med sånt här och det är så himla roligt att ge bort.

Nu kan ni också klicka hem den här toppenjulklappen hur enkelt som helst och till superpris! Antingen laddar ni ner appen HÄR eller så beställer ni på nätet HÄR. Sen klipper och klistrar ni ihop kalendern och när ni går till kassan så skriver ni in rabattkoden JESSICA2017 så får ni 50% rabatt! Rabatten gäller till den 14/12. Ni hinner! Så personlig och kul present, vem blir inte glad för det liksom??

//I annonssamarbete med Önskefoto//

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00