Pressplåtning med legendarer

I torsdags plåtade vi pressbilder för OS i Pyeongchang som nu närmar sig med galopperande stormsteg! Knappt 70 dagar kvar. Den 3/2 bär det av för oss som ska jobba med sändningarna.

Jag hade mitt superteam på plats. Evelina som sminkade mig (med kort hår på bilderna ovan) har sminkat mig i många år på Lets Dance och nu senast på Kreta när vi spelade in Superstars. Som ni ser så skojar vi och spexar massor på jobbet. Blir ju så mycket roligare så. Sara som stylar har jag också jobbat med i många många år. Hon vet exakt vad jag passar i, när hon plockar kläder till mig är det nästan inget som inte passar perfekt. Och så Ann förstås, Saras assistent, som också är jätteduktig och behaglig. 

Inte jättelätt att röra sig framför kameran med kryckor.. Men för foten var det faktiskt bara bra med högklackat. Det avlastade hälen och senan som fäster där (där jag har ont alltså). Så nu får det bli högklackat dygnet runt på hemmaplan också, haha. 

Fotograf Magnus Ragnvid tog bilderna och det var ett suveränt val av Kanal 5/Eurosport eftersom Magnus är magiskt bra. För det första så är han snabb, vilket uppskattas när man står framför kameran. Det är svårt att hålla energinivån uppe länge, de bästa bilderna är nästan alltid någon av de första som tas. Magnus har också en förmåga att plocka fram det bästa i alla han plåtar, han får helt enkelt alla att se skitsnygga ut. Dessutom är han ruskigt trevligt och är behaglig att ha runt sig. 

Magnus och jag kollar bilder och jublar på Kreta.

Det var inget dåligt gäng som samlades i studion på Söder. Jag, Karin Frick och Jonas Karlsson är programledartrion som ni kommer att se en hel del av i februari. Sen var våra mest profilerade experter med – Anja Pärson, Peter Forsberg, Per Elofsson och Magdalena Forsberg. Som sportälskare är man ju full av beundran för vad var och en av de har presterat. Känns väldigt lyxigt att få med sig så mycket kunskap, erfarenhet och stjärnglans till Sydkorea. 

Vi spelade också in trailers som jag gissar att ni kommer att kunna se på våra kanaler inom kort. Hade också kunnat misstas för en katalogplåtning (såna har man ju gjort en del när man jobbade som modell..), haha. Ganska svettigt var det i full vintermundering kan jag säga…

Ska bli spännande att se resultatet inom kort!

 1. JenniO skriver:

  Hej! Var hittar jag den vita klänningen som du har på dej vid sminket?

 2. Petra skriver:

  Asså ! toksnyggt set dem röda byxorna och tröjan! Får man veta vad det är för märke? /Petra

  1. Vet inte riktigt varifrån tyvärr. Tror tröjan är från By Malene Birger och byxorna kanske Zara.. Men är osäker tyvärr. Kram

 3. Viv skriver:

  Så snygga kläder, var kommer de röda byxorna och tröjan ifrån? Inspirerande outfits!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..