ANNONS

Brandslangsuppföljning

/

Tack för alla tips kring brandslangskissande bebisar! De flesta tipsen hade jag redan testat, som att lägga snoppen neråt, dra med fingret längs kanten av blöjan, olika märken och modeller.. Men igår sov han faktiskt typ sin första natt i livet utan att kissa på sig och då körde jag dubbla blöjor. En vanlig blöja underst och en byxblöja i större storlek ovanpå. Inte heller inatt har det hänt någon olycka ✌ Det verkar ju lite tjockt och obekvämt för bebisen, men han sover faktiskt bättre han med när han inte vaknar av att han är blöt. Så vi kör vidare på dubbelblöja-tricket ett tag till. 

Igår var det premiär på Solsidan-filmen och jag ville hemskt gärna gå. Men tyvärr får jag sällan till det med bebis och de andras ungarnas aktiviteter osv. Det är väl bara stt acceptera att småbarnslivet är som det är. Finns tid till sånt sen. Vi har också bisarrt mycket att göra med flytten. Det är sjukt vad mycket som måste fixas med när man ska flytta till hus! Blir det inte skilsmässa nu så blir det aldrig det, haha. Patrik är fantastisk, han drar ett tungt lass. Jag har ju väldigt låg stresströskel efter min utmattning så jag får lite hjärtklappning (och sömnproblem, hur nu det är möjligt med en liten bebbe..) av den långa listan på allt som ska göras. Så de stora grejerna ser han till att lösa. Hoppas att jag lyckas förmedla att jag verkligen uppskattar det.

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00