ANNONS

Brandslangen

/

Ni som följer mig här och på Instagram vet nog hur mycket jag ogillar sk ”mammapoliser”. Alltså sådana som ska tala om för andra vad de gör för fel och hur man ska vara och göra som förälder. Sanningen att säga så fattar jag inte ens hur man orkar lägga sig i andras liv på det sättet.. Man har ju liksom nog att stå i med sitt eget.

 Ofta är den typen av kommentarer ganska ovälkomna, men nu är det skillnad för nu ber jag er om hjälp. Och då vill jag givetvis gärna ha just råd. Sam är ju 4 månader nu och jag tror knappt han har sovit en enda natt i sitt liv utan att kissa ner sig. Detta trots att vi byter blöja även på natten. Han kissar också ner sig ibland på dagen, ibland 5 minuter efter att man sätter på en ny blöja. Vi har testar en mängd olika blöjmärken, olika modeller, olika storlekar osv. INGET funkar. Det är småjobbigt att han varje natt vaknar några gånger och är ledsen för att han kissat ner sig (PLUS att han också utöver det vaknar när han är hungrig). Och ni kan ju tänka er hur många uppsättningar pyjamasar och lakan som behövs.. Känns som vi inte gör annat än tvättar.

Därför kallar vi nu Sam för Brandslangen för han verkar ha sånt tryck i den lilla snoppen att han skulle kunna släcka bränder med sitt kiss, haha

Någon som känner igen sig? Och framförallt, har något bra tips??

53
1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00