ANNONS

Helgen

/

Helt slut efter helgen, haha! Borde ju vara tvärtom.. På helgen ska ju barnen aktiveras och det är en utmaning när man bor i stan. Man måste själv vara delaktig i de flesta aktiviter och det kanske man inte riktigt orkar när man har en liten bebbe. Jag tycker hur som helst det är skitkul att vara idrottsmorsa och är gärna med på matcher och tävlingar. I helgen hade Dylan sin första friidrottstävling. Vi åkte till Sätra friidrottshall (vilken anläggning!) och där var det full aktivitet. Dylan tävlade i 60 meter och höjdhopp. Det var så spännande! Blev sugen på att själv börja med veteranfriidrott, men ska börja spela basket igen den här veckan så det kanske får räcka..

På lördag kväll var min kompis och stylist Sara och hennes kille Daniel här på middag. Patrik var som vanligt köksmästare och lagade en otroligt god fisksoppa. Han är verkligen vass i köket. Vilken jackpot till man! Mycket kreativ och rolig kväll, Sara och jag har ett spännande projekt på gång. Håll utkik..

Igår var vi rätt så trötta i ögat. Man orkar inte riktigt vara uppe sent och dricka vin när man har en liten bebis. Men ibland får man offra sig haha. Sam är ju 4 månader nu och han har sovit väldigt dåligt på sistone. Vaknar ungefär en gång i timmen på natten och sover inte heller några längre pass på dagarna. Det betyder att vi vuxna inte är särskilt pigga.. 

Pannkaksfrukost på söndagar. Mums!

Sliten pappa, pigg bebbe. Hur kan han vara så pigg så lite som han sover?? Men han har blivit mycket gladare på sistone. Kanske hade han ändå kolik tidigare.

Alla i familjen hjälper till med Sam. Jack gillar sin lillebror massor.

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00