ANNONS

Oliva-nyheter

/

I samarbete med Oliva.

Som jag har berättat tidigare här i bloggen så är jag stolt ambassadör för nya, fräscha, uppdaterade hudvårdsmärket Oliva. Jag har förstås testat hela sortimentet och skulle vilja berätta om tre nyheter som jag gillar väldigt mycket.

Först och främst en riktigt lyxig pärla som ni inte får missa – Olivas Foaming Shower Gel. Har aldrig tidigare provat en skummig duschgel, och varför har jag inte gjort det undrar jag nu? För det var ju nåt helt annat. Känns skön mot huden, återfuktar direkt och är väldigt dryg. Det räcker med en liten klick.

Tycker hur som helst den här skummiga duschkrämen är ett riktigt prisvärt kap för den känns så lyxig. Som småbarnsmamma är det ett gyllene och sällsynt ögonblick av egentid när man duschar efter träningen (man drar ju gärna ut på det om man säger så..hehe) och den här duschgelen gör nästan det ögonblicket till en spaupplevelse. Mumma! Min kille tyckte också att jag doftade gott när jag klev ut ur duschen och det är ju inte heller dumt.

Bye bye familjen, nu stänger jag in mig i badrummet en låååång stund.

Inte den mest fotogeniska duschen, men ni fattar poängen..

Okej, nyhet nr 2: Oliva Foot Cream. Den här årstiden är jag torr precis överallt. Ni vet när till exempel fötterna är så torra och ”raspiga” att man nästan ger sin kille rivsår på nätterna haha.  Tycker också det är rätt obehagligt att visa upp mina vinterfötter, tex när man ska yoga. Olivas fotkräm fixar biffen. Absorberas fort, har lite lätt peelande effekt och gör fötterna mjuka och lena. Har blivit en liten ritual för mig på yogamattan varje dag. Säg nåt jag inte gör på min yogamatta.. Oups

Knepiga tår, jag vet..  

Nyhet nr 3: Oliva Intensive Skincare Balm. Aaaaaa hur bra är inte den här allt-i-allo krämen? Används på alla torra partier (perfekt för vinterhud) – dvs knän, armbågar, nagelband, läppar osv. Passar även till bebisars känsliga hud. Mina läppar blir ofta torra och röda på vintern och det svider. Tyvärr är ofta krämerna man kladdar på inte så ”fina”, men den här använder jag faktiskt som ett lipgloss. Har blivit lite smått beroende. Kladdar på den i tid och otid

Hoppas ni gillar någon (eller alla) av de här nyheterna från Olivas sortiment. Finns på alla apotek eller på apotekens sidor på nätet. Priserna tycks variera lite på på olika sidor,  HÄR  hos Apotea hittade jag svinbra priser så passa på vettja!

Ambassadör för Oliva. #samarbete #reklam

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00