Oliva Jessica

Jag är så glad över att berätta att jag från och med nu och ett år framåt är ambassadör för hudvårdsmärket Oliva! Jag är ju väldigt noga med vilka produkter jag vill associeras med (det är viktigt för mig att det är något jag kan stå för och tycker om) och Oliva känns som en perfect match. Blev väldigt glad när jag fick frågan om att inleda ett längre samarbete.

Känns extra spännande att få vara med på tåget nu, när Oliva som varumärke genomgår stora förändringar. Nya snygga, moderna förpackningar med en olivkvist som kännemärke, nya produkter som har sitt ursprung i växtriket och är helt fria från animaliska ingredienser samt en helt ny doft (fräsch, naturlig och inte för stark). 

Jag älskar att Oliva är ett svenskt märke med rötterna i Borlänge. Tycker man ska sponsra svenska produkter, speciellt såna som fokuserar på hållbarhet och naturliga ingredienser. Olivoljan är ett urgammalt skönhetsmedel (har använts som det i över 2000 år) och det är, som ni hör på namnet, Olivas primära källa till skonsam och effektiv hudvård.

Jag har nu testat deras nya natt- och dagkräm i några veckor och det har gjort min hud gott. Dessutom de perfekta produkterna att ta med sig hit till Kreta och Grekland, olivernas förlovade land, haha. Natt- och dagkrämen finns både som lätt parfymerad och oparfymerad. Jag gillar när hudvård doftar naturligt och inte så starkt och syntetiskt. 

Alla produkter i den nya serien finns att köpa på ditt apotek (dvs Kronans Apotek, Apoteket AB, Apotek Hjärtat, Apoteksgruppen, Lloyds Apotek samt på Apotea) och de är verkligen prisvärda. Mycket hudvård för liten slant. Håll utkik efter de nya snygga förpackningarna (olivkvisten!) och kom ihåg att nu heter inte märket Oliva by CCS längre, utan bara Oliva. Hoppas att ni hänger med mig på den här resan och upptäcker hur gott Oliva gör för kropp och ansikte. Kommer framöver att testa och berätta om fler produkter här och på Instragram.

 

I samarbete med Oliva. #reklam

  1. Lotta skriver:

    Undrar om cremerna passar en torr hud?

  2. Terese skriver:

    Älskar Oliva! Har använt det märket i flera år 🙂

  3. Anna skriver:

    Hej, tack för allt bra du skriver om. Känner igen mig i delar av din utmattning är inte heller deprimerad men spänd och stressad i kroppen och får ångest. Åt du medicin direkt och försökte få bukt på det eller tog du medicin direkt? Vad åt du för något känner snart att kraften tar slut med dessa anfall. Samtidigt som man ska bemöta ångesten och gå igenom den… har du några råd? Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..