Supersnabb och ENKEL mat

I samarbete med Linas Matkasse

Jag ljuger inte om jag säger att det är rätt kaosigt hemma hos oss just nu. Vi bor fem personer mellan 0-41 på 82 kvadrat, lille Sam har ännu inte fattat att man ska SOVA på nätterna och dessutom är ständigt hungrig, föräldrarna är trötta, de stora barnen är rastlösa, Patrik har börjat sin försäsong med Hammarby osv. Det är en utmaning att hinna planera måltider, handla och laga mat.

Så det var inte helt fel läge att få prova på en nyhet från Linas Matkasse, nämligen Linas Supersnabba kasse. Maten levererad hem till dörren och alla recept tar bara 15-20 minuter att laga. Som en dröm när ungarna står och gapar som hungriga fågelungar.

Ungarnas favorit från veckans kasse: Tripolinepasta Arrabbiata med parmesan. 

Min och Patriks favoriträtt från kassen: Kycklingwrap med mango och salsa roja.

Nu har ni, kära läsare, också chansen att prova på Linas Supersnabba kasse  för bara 499kr (ordinarie pris är 849kr)! Dessutom får ni Linas Lilla Fruktkasse (värde 79kr) på köpet! BAAM – bara att slå till. Erbjudandet gäller till den 1/10. Koden ni ska använda är: TACKJESSICAALMENAS. Klicka HÄR om du är ny kund. Och om du redan är kund hos Linas så klickar du HÄR.

Inlägget presenteras i samarbete med Linas Matkasse. #reklam

 

 1. Mette skriver:

  Vi körde också Linas i extra hektiska perioder. Älskar hur enkelt det är.

 2. Anna skriver:

  Jag förstod inte heller vitsen med det.

 3. Ser och låter väldigt gott!! 🙂 Däremot undrar jag vad själva vitsen är med att använda ditt erbjudande. Kostar ju alltid 499kr plus fruktkasse om man är ny kund.

  1. skriver:

   Exakt

 4. Hmmm… det kanske vore något att testa… Även om jag är ensam i mitt hushåll, då barnen flyttat hemifrån, så är det alltid kul med lite ny inspiration.

 5. anna skriver:

  Kan du inte lägga ut före och efterbilder och skriva hur kroppen har förändrats? Vore superspännande 😀

  1. skriver:

   Jag vill se amningsbild, och höra om förlossningen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..