ANNONS

Vecka 40 ✅

/

Även vecka 40 kom och gick.. Går in i vecka 41 idag. Alla ni som har gått över tiden kan säkert relatera till känslan i kroppen, dagarna är långa som veckor! Jag vet ju att de här få dagarna inte kommer att spela någon roll alls sen, men just nu är det som att leva sitt liv i kvicksand. Pratade med Patrik om det igår, hur vi de senaste två veckorna (sen barnen åkte till sina pappor) bara har gått och väntat. Hur alla dagar bara smälter ihop till ett stort vakuum. Om någon frågar mig om en månad eller ett halvår eller ett år vad jag gjorde juli 2017 kommer jag inte att ha en aning.

Sover dåligt. Inatt bara några timmar. Och orken är det inget vidare med nu. Försöker ”träna” ibland, men det blir mest promenader och lite rörelseträning. Idag tänker jag gå till gymmet och köra lite crosstrainer, fick ett tips av Anna Brolin.

Var hos barnmorskan, nu är huvudet iallafall fixerat och bebis ligger lååååångt ner. Inte för att hon behövde berätta det för mig för det känns kan jag tala om.. Hon sa att hon skulle bli förvånad om jag inte hade fött innan helgen, men med tanke på att det är fredag idag så verkar det inte bli så. Gissar själv i början på nästan vecka nån gång. Och håller tummarna för att det sätter igång på en tidspunkt då det finns ett ledigt rum på något BB i Stockholm.

Har varit riktigt sunkig den senaste veckan. Inte orkat tvätta håret, sminka mig eller sätta på mig nåt annat än smålortiga fula myskläder. För stora shorts och för små tröjor. Igår fick jag nog och bestämde mig för att höja mitt människovärde en aning (var på väg in i nåt slags apstadie). Duschade, rakade armhålor och ben, tvättade håret, fönade håret, sminkade mig, målade naglarna, tog på mig en snygg klänning + örhängen + klackar (hur det gick till är ett mysterium) och så deog jag och Patrik till Sturehof och käkade en lyxig långlunch och tittade på folk. Älskar Sturehof, har gjort det ända sen jag flyttade till Stockholm. Urmumsig meny och härligt blandat och brokigt klientel. Åt kräftstjärtssoppa och friterad torsk med potatispuré. Hade tänkt ta ett glas äkta bubbel för att kicka igång maskineriet, men jag kunde inte med. Kändes onödigt. Tur att de har ett väldigt gott alkofritt bubbel där, det hör ju inte till vanligheterna när man går på restaurang.

Idag blir det som sagt gymmet och kanske ett sista dopp innan man är slav under avslaget.. Håll tummarna för att det sätter igång idag. Jag orkar inte vänta mer.

8
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00