ANNONS

Vecka 39 ✅

/

Bilder från vecka 39:

Ser ju otroligt fräsch ut på den här bilden från Jacks födelsedagsfika (om man får säga det själv, haha). Klänningen är från Asos Maternity, skorna från Monki och väskan från Marc Jacobs.

 

Tränar lite. Färgglad som en smällkaramell. Grabbarna spelade fotboll och körde Almenäs-pokalen. Jag lekte med mitt gummiband. Alltså kompressionsstrumpor, ett preggos bästa vän!
Ibland anstränger jag mig och sätter på mig nåt fint. Kanske till och med sminkar mig. Både klänningen och jeansjackan är från H&M.

Det enda jag har velat göra den här veckan är att bada. Och kallt ska det vara. Vänjer mig aldrig vid att vara så svettig HELA TIDEN.

 

En gravidkropp framifrån. Magen var låg redan där. Nu hänger den nästan ner mellan benen. Som en jättepung, haha.

 

En gravidkropp bakifrån. Blev själv förvånad över att det ändå syntes så lite bakifrån. Har ju nästan en antydan till midja kvar faktiskt. Konstigt, för jag känner mig enorm! Som ett hus. Eller en val. Som om nån har satt på mig en sumobrottarkostym som jag inte kan ta av mig.

 

Har inte mycket ork att socialisera, men tog en långfrukost med min kompis Sara i veckan. Hur gulliga är inte mina lurviga tofflor från Avavav Firenze?

 

Patrik springer intervaller och jag yogar lite bredvid.  
Här hade jag googlat lite olika övningar som skulle sätta igång spektaklet. Så väldigt specialinriktad yoga kan man säga.. Men precis som med alla andra starta-förlossningen-metoder så hände inte ett jota.

Nix, ingen bebis ännu. I vecka 39 firade vi först Jacks födelsedag i dagarna två. Vi var bland annat hemma hos Jacks pappa Johan på födelsedagsfika. Johan och Sofia fick en liten bebis i mitten av juni och jag är så avundsjuk på att Sofia redan är klar med förlossning och mage och allt vad det heter. Jag längtar efter min bebis, min kropp, mitt liv!

Orken den här veckan kom lite varannan dag. Varannan dag pigg och försökte då ”träna” lite. Med träna menar jag långa promenader, lite styrka med kroppsvikter och gummiband samt lite yoga. De dagar jag har haft energi har jag verkligen känt ett stort behov av att röra på mig. Rastlösheten inombords just nu är inte att leka med.

Varannan dag har jag dock varit jättetrött och inte orkat göra mycket alls. Har sovit flera timmar mitt på dagen, kanske inte så konstigt då det inte direkt blir någon sammanhängande nattsömn längre. Kissa, ont i höften, vända sig, kissa igen, ont i andra höften, vända sig, kramp osv. Så fortsätter det nätterna igenom.

På måndagen åkte Jack till sin pappa och sen dess har vi tagit det lite lugnare, jag och Patrik. Man får ju dåligt samvete mot barnen om man bara sitter inne och ugglar på sommarlovet. Nu är det istället Patrik som måste rastas.. Haha. Tror det kryper mer i hans kropp än i min. Vi är inte så bra på det här med att vänta någon av oss.

Har haft en del förvärkar och har ett enormt tryck neråt nu. Känns som man vill lyfta upp och stötta sitt stackars underliv, skulle önska det fanns nån slags snipp-bh. Och ett par hängslen som kunde stötta upp den här hängbuken lite.. Den är SÅ tung nu. Blir väldigt intressant att se hur många av de här 21 extrakilona som är mage med tillbehör och var resten av kilona sitter.. Är iaf grymt peppad på att sätta igång att träna och komma i form igen. Kommer nog att behöva bromsas lite. Det obehagliga hugget i ena ljumsken kommer också allt oftare och har blivit värre.

7
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00