ANNONS

Väntar..

/

Okej, nu behöver jag er input. Hur märkte ni att förlossningen var på gång?

För mig var det ju 8 år sen sist och jag minns faktiskt inte. Kommer bara ihåg att jag spelade 27 hål golf dagen innan Dylan föddes och då inte kände nånting. Nu är det 14 dagar kvar till BF och igår trodde jag faktiskt något var på gång. Hade mensvärk som kom och gick hela dagen, mådde illa (kräktes nästan), ville absolut inte äta, huvudvärk och en allmän obehagskänsla i kroppen. Magen har ju också sjunkit rejält bara de senaste dagarna.

Men när jag gick och la mig så stannade allt av och jag sov bättre än jag gjort på länge inatt. Så, antar att det var falskt alarm. Idag var jag nämligen rätt pigg och har varit ute på en 7 km powerwalk. 

Min andra fråga till er är: vad kan man själv göra för att sätta igång det? Har givetvis googlat, men jag vill höra vad som har funkat för er. Jag är väldigt less på att vara gravid nu. Det är tungt och jobbigt och jag kan inte sova och orkar inte göra nåt. Så bebisen får gärna titta fram nu.

33
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00