ANNONS

Just nu längtar jag efter…

/

…en massa saker! Mest bebisen såklart, men om vi bortser från det en liten stund så ser listan på vad jag längtar efter och drömmer om just nu ut ungefär såhär:

1. Att springa. Drömmer till och med om löprundor på nätterna. Att kunna springa utan att vara konstant kissnödig och att känna sig lätt igen. Flyga fram över fälten. Är otålig som en galopphäst som står och trampar i startboxen. Så fort kroppen ger mig okej ska löparskorna snöras på.

2. Att kunna sova på mage. Att kunna sova på rygg. Att kunna sova på sidan. Att kunna SOVA överhuvudtaget.

3. Champagne. Många glas svindyr bubblig skumpa. Iskallt rosévin på en solig uteservering. Ett glas mustigt rött till en smaskig råbiff. Lufttorkad skinka. Mögelost. Gåslever.

4. Sex. Rent tekniskt så KAN man ju ha sex även som höggravid, men… Ja, ni som fattar ni fattar.

5. Att somna tätt intill min kille. Inte uppbullad av 500 kuddar som bildar nån slags mur mellan oss två.

6. Min garderob. Vilken dröm att komma i mina egna kläder igen! Längtar efter höga klackar och fina klänningar. Och snygga jeans. Och mina underkläder – bh och trosor.

7. Kunna knyta skorna utan att få andnöd.

8. Att se och kunna ta hand om mina intimare delar utan fara för förblödning.

9. Orka vara social och träffa mina kompisar. Hade jag i det här läget kunnat bli eremit och stänga in mig i en grotta så hade jag gjort det.

10. Att jobba! Har inte gjort tv på ett halvår och jag längtar ihjäl mig efter att få jobba igen. Saknar pulsen i en direktsändning. Saknar att bli sminkad och piffad. Att få använda min hjärna till det den är bäst på. Att intervjua människor.

Vad längtar ni andra fellow gravida mest efter?

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00