No more distansförhållande ❤️

Nu är han äntligen hemma – för gott! I tisdags landade Patrik på Arlanda med två stora resväskor och Dylan och jag var på plats som överrasknings-välkomstkommitté. 

Känns lite overkligt att han faktiskt bor här i min (ja, eller VÅR numera) lägenhet. Nånstans lever jag kvar i att han ska åka hem till Kassel igen om några dagar. Men icke sa Nicke. Jag har inte varit sambo på många herrans år så lite svårt är det att anpassa sig till att inte bestämma själv över sin tid och sitt hem.. Men det går nog ganska snabbt att vänja sig. För det är ju himla mysigt också! Och skönt med lite avlastning med vardagsbestyren. Patrik har ju semester nu till slutet av juli iallafall och jag ska podda en sista gång nästa vecka, samt fixa lite med boken, men annars är det semaster och invänta förlossning som gäller för mig. Så skönt. Är så himla trött. Tänker ibland med fasa om det verkligen ska vara så här för alltid nu. Eller kommer jag nånsin att bli pigg igen och faktiskt ha energi att tycka saker är roliga och inte bara något jag måste genomlida fast jag egentligen inte orkar.

  1. Sanna skriver:

    Hoppas de kollat dina sköldkörtelvärden ( tänker på tröttheten) hoppas det vänder snart ! Är själv i v.39 och var så otroligt trött pga lågt hb men det vände med blutsaft och järntabletter

  2. skriver:

    Härligt!!!!!

  3. Gunvor skriver:

    Kram till er båda och lycka till…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..