Just precis nu

Saker som just nu gör mig arg:

1. Donald Trump (hans dumhet, ignorans, gudskomplex osv osv)

2. Idioterna som inte vaccinerar sina barn och därmed riskerar inte bara sina egna barns liv, utan även andras. Fy fan vad det gör mig förbannad! Att läsa om ”mässlingspartyn” på Facebook gör mig så provocerad att jag nästan kreverar. Vet ni hur smittsamt mässling är?? Om man vet vilka de här människorna är tycker jag man ska anmäla dem – utan att tveka. Tänk om de orsakar sitt eget barns död pga detta?? Eller ännu värre, någon annans barns död.

3. Att mitt internet inte funkar pga nån dum uppdatering.

4. Att jag plötsligt, från ingenstans, mår fruktansvärt illa såhär i slutet av graviditeten. Värre än i början faktiskt. Känns som jag ska spy konstant. Blä.

5. Att The Handmaid’s tale bara kommer ut en gång i veckan.

6. Att Telia inte har kommit överens med Discovery vilket innebär att alla deras abonnenter missar Sverige-Frankrike imorgon. Så himla tråkigt. Alla Telia-kunder riskerar ju också att missa all annan kanonsport vi visar i våra kanaler i sommar. Hoppas på en lösning mkt snart, för våra tittares skull.

Saker som just nu gör mig glad:

1. Att jag ska gå på Håkan på Stadion imorgon! Sjukt taggad!! ÄLSKAR Håkan ❤️ Innebär tyvärr att jag missar Sverige-Frankrike på Friends, men det gläder mig att min son Jack iaf ska få gå. Han älskar ju fotboll som jag berättat tidigare här i bloggen.

2. Att Patrik flyttar hem på tisdag. Känns overkligt härligt! Vi har räknat ner så länge till den här dagen och nu är den snart här. Men…kommer jag att klara av att vara sambo? Och kommer jag att få nåt gjort när han är här hela tiden? Har ju bott ensam och bestämt över mig själv så länge nu..

3. Att det snart är sommarlov så jag äntligen får lite sovmorgnar och inte måste gå upp med barnen kl 7 varje dag.

4. Comeys utfrågning. När verkligheten slår dikten med 7 miljoner procent. Galet spännande! Jag är besatt.

5. Att mitt hår har blivit så tjockt nu under graviditeten. Det känns som min gamla kalufs igen. Tappade tyvärr massa hår när jag var stressad och sen utmattad under några år.

6. Att jag jobbar fram till början av nästa vecka och sen har jag SEMESTER. Låååååång sådan.

7. Glass. Glass. Glass.

 1. Anna skriver:

  Hur kan du tycka att det är värre om ett barn som skyddas av sina föräldrar dör än om ett barn som inte skyddas av sina föräldrar dör? Barnet som inte skyddas av sina föräldrar är precis lika mycket värt och berövas sitt liv lika mycket. Det bär ingen skuld för att dess föräldrar inte skyddar det. Detta är något av det värsta jag läst.

 2. Anna skriver:

  Just precis nu blir jag arg över att en känd kvinna ger en person som säger så här om kvinnomisshandel gratisreklam:

  ”Om en kvinna kommer till mig och berättar att hennes man slår henne försöker jag inte bara få henne att lämna honom. Det viktigaste, om hon inte svävar i livsfara förstås, är att få henne att se sitt eget ansvar i det som händer. – ur Ljusfolket”

  http://skepchick.se/2012/03/26/what-would-benny-do/

 3. Mimmi skriver:

  Glass, jag ÄlSkAR glass oavsett årstid , med eller utan barn i magen.
  Topp lista; SNÖ,FRYST, SCARFO. Tyvärr är sosta på Sveavägen stängd men den var outstanding. Har du ngt favvvo ställe?

 4. Anna skriver:

  Ligger en vecka efter dig, är i 32+4 idag och har också fått tillbaka illamåendet. VÄRDELÖST! Vad ska det va bra för liksom…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..