Provsmakning av Little Farmer ‍

I samarbete med Lantmännen och Little Farmer.

För en vecka sen skrev jag här på bloggen om Lantmännens nya barnmatsmärke Little Farmer Det är så mycket som är bra med deras produkter – inte minst gillar jag namnet. Ser framför mig en mental bild på min bebis klädd i små bondekläder med en grep i handen (tänk Paris Hilton och Nicole Richie när de gjorde den där serien där de skulle leva på landet hahaha), sååå gulligt! Men deras gröt och välling är ju också ekologisk och närproducerad (dvs kommer från bondgårdar i Sverige) och har gått igenom Lantmännens kontroller för att hålla högsta kvalitet.

Vi är ju så noga med vad vi stoppar i våra egna kroppar så det känns kul att det nu går att välja bra produkter också till våra barn. Det är ju ännu viktigare att deras små kroppar inte tankas med massa skit. Känns överhuvudtaget som om samhället allt mer går åt det hållet. Vi gör allt oftare miljömedvetna val, oavsett vad det gäller – mat, kläder, transporter osv. Så var det definitivt inte när jag var liten och faktiskt inte heller när mina stora barn var små. Det känns som om det här är en utveckling som går väldigt fort och det gäller att vara med på tåget.

Jag är en otålig person och har givetvis inte klarat av att vänta på att lilleman ska komma ut och bli 4 månader så han kan testa Little Farmer.. När jag var i Kassel i helgen fick Patriks systerdotter testa gröten och att tyda av ansiktsuttrycket så gillade hon den 🙂 När jag kom hem lät jag även min 7-åring provsmaka. Med lite mer välutvecklade smaklökar än en bebis har så krävdes en liten uppgradering med jordgubbar och sylt. Dylans betyg blev: ”det här kommer bebisen att gilla”. Även jag provsmakade och det väckte ljuva minnen från när Dylan var liten och jag provsmakade på allt hela tiden. Är man en nyfiken och ständigt hungrig själ så är man…

Dricker era barn välling förresten? Alla mina barn har varit riktiga vällingälskare, så jag gissar att det också kommer att bli en favorit hos lillknatten. Jag brukar introducera det rätt tidigt, speciellt på kvällen. de sover så himla gott på välling. Jag drack själv välling tills jag var rätt stor, typ 5, och min morfar åt/drack det varje morgon tills han dog så det verkar ligga i släkten, haha.

Om ni vill läsa mer om Little Farmer och deras produkter finns det information HÄR. Annars hittar ni dem i barnmatshyllorna i butiken.

Med den här länken får ni 50% rabatt:-)

Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Lantmännen. 

  1. Jag tycker inte man kan kalla de som inte vaccinerar för idioter. Förmodligen har man tagit det jättesvåra beslutet av en anledning. Många har barn som skadats av vaccinet mot mässling. Jag hade aldrig tidigare ifrågasatt vaccin, förrän min dotter började halta efter sprutan. När man sprutar in olika gifter som aluminium i kroppen utan att passera kroppens naturliga försvar. Så kan inga studier i världen visa vad som händer i just din kropp eller i en liten bebis. Om det är sömnsjukan, autoimmuna sjukdomar, autism eller bara eksem. De har i många fall bevisats att det var just vaccinet som var orsaken. Bla. en hjärnforskare kunde bevisa sambandet med vaccinet och hans dotters autism i domstolen. Men alla är inte hjärnforskare och kan tala för sig, utan bara föräldrar som ser det tydliga sambandet. Men ingen skulle tro dom, för det är så svårt att bevisa. Vi ifrågasätter allt vi ger våra barn. Men aldrig vaccin. Varför får man inte ifrågasätta det?

  2. Linda skriver:

    Hej, och tack för en bra blogg!
    När du säger att du brukar introducera välling tidigt, hur tidigt är det? Jag fick mitt första barn i mars och är alltså rookie på sånt här! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..